gencoyku Kuzlar dr kalp atışlarını beğenmedi 39+6 dayım gelişimi durmuş dedi böyle olunca sezeryan mı oluyo yoksa normal doğuran varmı
NaimeYilmaz gencoyku Bence bir doktora daha gidin oda öle derse vakıt kaybetmeyn tabiki. Hıcmı acılmanız sancınız yokmus
Ceylansahin gencoyku canım bende 38+5 günlüğüm aynısı benim başıma geldi kalp atışlarını beğenmedi gelişim geriliği dedi almamız lazım dedi tekrar nts bağladı normal çıktı Allah yardımcımız olsun
NaimeYilmaz gencoyku yerinizde olsam bir doktora daha gıderdm öle karar verırdım doktorların yanıldıgını cok gordm
NaimeYilmaz gencoyku 🤦🏼♀️ Uyudugunu ultrasondan anlamamısmı neyse gecms olsun bolca yuruyus yap hurma ye dua et normale musaıtsen normal olur ınsallah 🤗
gencoyku Ceylansahin aynen canım bugün aklım çıktı sezeryan dicek diye ben normal istiyorum allah izin verirse bende tatlı bişeyler yedim hastanede düzeldi sonra ikinci sefer nstde😊
gencoyku Ceylansahin son durumun ne senin şimdi gelişim geriliği ile ilgili? Ben ctesi tekrar gidicem kontrole