Bsraaac Merhaba bayanlar ikili tarama testlerinizi nerede yaptırdınız ve kaça yaptırdınız ? istanbul nisa hastanesi 435.₺ dedi bunu illa gittiğimiz hastahanede mi yaptırmam gerekli ??
NaimeYilmaz Bsraaac Ben de orada kontrole gittim. İstediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Sonuçları doktora iletmeniz yeterli.
58_edaygmr_58 Bsraaac canım ben zonguldak level hastanesinde yaptırdım özel hastaneydi 330 lira verdik
Bsraaac Tstnptt devlet hastanesinden hangi bölümden randevu almam gerekiyor ? birdee ne kadar zaman da çıkıyor sonuç ?
NaimeYilmaz Bsraaac Devlette yaptırdım her testimi. Sadece detaylıya geç kaldığım için daha ekonomik bir klinikte yaptırdım. Gebeliğinizin en başından bir devlette de takibiniz olursa test zamanını ve ücreti düşünmemiş olursunuz.
Bbsraa Bsraaac ikili tarama testi için pahalı değil mi bu ücret 😐ben istanbulda değilim gebeli mi bu şekilde bilmiyorum izmirdeyim ve özel hastanede 43.5 tl ye yaptırdım. Şaşırdım valla. Devlette yapıyorlar cnm orda yaptırıp doktoruna gösterebilirsin