RuzgarsMommy Bende içiyorum ama aşırı değil gerçi tuvalete de cok sık çıkıyorum tuvalet derdi olmasa daha çok içerdim
Tazeanne0134 Rabiss25 normal canım ayrıca gebelik şekeri 24.haftadan sonra varsa çıkar zaten duruma göre günde 3 litre su içmek iyi canım
Betl35 Rabiss25 Canımm hiç baltırdınmı açlık şekerine falan. Bende tam tersi suyu hiç sevmem. Gebelikten oncede sevmiyordum şuanda mecburiyetten zar zor 1.5 litre gunde bıtırıyorm😂 Şekerden şuphelenyorm bende çunku tatlı çok yiyorum. Sen bence git bi kan ver açlık tokluk
Elif578 Rabiss25 bende aynı normalde hiç içemeyen ben hamile olunca içim yanar oldu şişeyi yanımdan ayırmıyorum gece bile başucumda içip içip duruyorum 🙂 allahtan şeker filan yok doktor bi sorun olmadığını söylüyor
zynpzynpzynp İçtiğin su miktarını ölç gün içinde. 3 litreden fazla içiyorsan doktora görün mutlaka. Bende ilk aylarda çok susuyordum özellikle gece uyku zamanlarında
Rabiss25 zynpzynpzynp benim uyku da değil sanırım yemek sonraları bir iki saat sonda başlıyor. İçim resmen yanıp kürüyor illa içeceğim yani
Irazca35 Rabiss25 İlk 3 4 ay benimde çok su içme isteğim olmuştu hatta bazen anlam veremiyordum çok bulantım kusmamda olduğu halde üstelik ama sonra eski normal düzene girdim😌😌
Gunsss Ben normalde de çok su içen biriydim minimum 2,5 lt hamile kaldıktan sonra 3-3,5 lt yi buluyor.
Serap0733 Rabiss25 ben de şekere yordum niyeyse normalde de çok içerdim ama hamılelıkte ınsan endişeleniyor ama bence bizi kemiren yavrumuz vesilesiyle oluyor
SedaveSusam Rabiss25 bende senin gibiyim canım gece 1lt su içiyorum kalkıp içim yanıyor 33+1 hala aynı😃 olsun bu iyi bişey ve bende şeker çıkmadı galiba yangın ayşeyiz😀😀
Seymaaaaaaaa Rabiss25 gunluk 4 lt iciyorum ceremesinide gece 100 kere tuvalete kalkarak cekiyorum malesef. ama beninde elimde deil cok iciyorum. ozellikle aksamlari cay bile icsem pesine su istiyo canim. ama sekerle alakasi yokk psikolojik canim icersem iyi olur kafasii. ben fazla kilo aldim diye seker testi yapmisti ama bibsey cikmadi canim kafana takma
Rabiss25 Seymaaaaaaaa bende evde baktığımda gözükmüyor lakin öyle içim yanıyor gibi oluyor anlatamam normalde su çok arayan biti değildim. Bende 13 haftalık şuan kilo almadım daha en başlar olduğu için yakında benimde başlar 😟 başlamasa keşke de zor çünkü kendimi bildim bileli kilom var boyumdan kurtarıyorum 😅😅