Yaren- Arkadaşlar öncelikle merhaba , 5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim , yüzümde aşırı bir sivilcelenme mevcut lütfen bu durumu yaşıyanlar tecrübeli olanlar yardımcı olurmusunuz kafayı yemek üzereyim
Selimem Yaren- bende öyleydim kız çoçuğum olur dedim çirkinleşmiştim öyle de oldu 23 haftalık gebeyim şimdi yok tek tük çıkıyor geçiyor merak etme
Okyanus-1 Yaren- ilk haftalar çıkıyor sonra geçiyor yani benim öle oldu ama çok aşırıysa yüzünü maden suyuyla yikayabilirsin iyi gelir
Kubraatmaca Benimde heryerim sivilce dolu 6 haftalık hamileyim ergenliğimde bile sivilce çıkarmamış insandım yüzüm sırtım göğsümde bile çıkıyor. Normalmiş
Kbraergl_1 Yaren- aynı şekilde benimde çenemden cıkıyor ve baya kötü duruyor biri geçiyor diğeri çıkıyor 32 haftalık hamileyim Anlıyorum seni bende çok rahatsız oluyorum aynaya bakınca sinirleniyorum bazen😁
[silindi] Yaren- benim de aynı ergenliğimde çıkmamıştı. Ilk hamileliğimde çıkmamıştı oğlum olmuştu. Bu hamileligimde kaşımın arasında bile çıktığını bilirim kızım olacakmış benim de kısmet olursa 😊