AysennHE Yasmnguull ben boyatmadim ama şimdi doktorumu arayıp sordum ombre yaptırmak istiyorum sıkıntı olur mu dedim o da yaptırabilirsin problem olmaz dedi bu arada 28+4 olduk
1994ozg Yasmnguull yasaklanmış bir şey yok benim3 ayım bitti düşük tehlikem geçerse inşallah ayaklandığımda organik dip boya yaptıracağım
Elifka Yasmnguull ben boyatıö hep dip bi sey olmaz allahn izniyle kimsye bakma herkes bi sey diyo kokusundan uzak dur yeter
AysennHE Yasmnguull anladım canım sen yine de kendi doktoruna da bı Daniş istersen öyle adım at ben sordum sıkıntı olmaz dedi ama biz 7 aylık olduk ondan mı dedi bilmiyorum
krktasnihal90 Yasmnguull merhaba ben doktoruma sordum 14. Haftada boyayabilirsin dedi.bende 14+2 de dip boyası yaptırdım
Ymr_yme Bence yaptırmayın biraz daha sabredin bazi doktorlar bisey olmaz diyorlar ama kimyasal sonuçda emzirmede bile cok önermiyorlar
efsunksk Yasmnguull ben 4 buçuk aylık olduğumda boyattım canım dip boyam almış başını gidiyordu 🤦🏼♀️
Tubadincay Yasmnguull Ben 2 aylıkken doktoruma sorduğum da bana 4.aydan sonra yaptır sıkıntı olmaz dedi şuan 33+6 haftaligim ve yaklaşık 1 ay önce ombre yaptırdım