FVK 36 haftalik hamileyim ve cok siddetli öksürüğüm var tavsiyeleriniz varmidir, yada bebek etkilenirmin
Deniz__ FVK 35 haftalık hamileyim 1,5 aydan beri çekiyorum geçmiyor canım doktorum çoçuklara verilen bitkisel şurup verdi fayda etmedi doktoruma sordum bebeğe zararı olur mu diye olmaz sadece anneyi çok yorar dedi
Elvanyldz FVK suan bende ayni durumdayim geceleri yatmadan once ihlamur limon biraz tarcin karisimi yapio buyuk bir kupa iciyorum sabaha kadar rahat uyuyorum bogazimi yumusatiyor doktorumun onerisiyle gunde iki uc bardak icebilirsin dedi
Bsrayhya-1 Selimem sirke su ve kekikle yapılan bir gargara var yapması biraz zor oluyor mideni bulandırıyor ama bi günde temizliyor istersen onu deneyebilirsin balgam sökmek için👍🏻
Deniz__ FVK balgam yok kuru öksürük ama içim dışıma çıkıyor resmen çok kötü bazen idrarımı bile tutamıyorum öksürmekten mahvediyor insanı
Sonay38 FVK bende bi kac gündür ölüyorum her öksürdügümde kendimi kasmaktan karın kaslarım agrıyor ıhlamur limon katıp içiyorum ,kusburnu dag çayı kaynatıp pekmez katıp içiyorum biraz yumuşatıyor ama yine başlıyor 😔
FVK Aynı bende öyleyim çok kaçırıyorum yani acaba diyorum byle byle suyum akiyor olabilir mi zencefil limon bal yaptim ıhlamur elma limon kaynatiyorum ama hicbir faydasını goremedim daha
Busbusvehashas Aynı ben.. artık öksürmekten ciğerlerim sızlıyor. Bende 3-4 aydır geçmeyen geniz akıntısı/ gıcık da vardı. Şimdi burun akıntısı/tıkalılık eklendi. Çok korkuyorum bebeğe zarar verecek diye
FVK Busbusvehashas bende grip olmusyum hamilelik nezlesi olarak kalıyormuş benimkide gecmedi hicbir şekilde burnumdan nefes alamiyorum
Elifffo Busbusvehashas ürün için sprey al eczaneden ben kullanıyorum sinizut burun tıkanıklığım mahvetti üstüne öksürük ciğerlerim perişan bal zencefil limon karıştır ye ve ıhlamur iç bol bol bennin 2 3 güne hafifledi
Busbusvehashas Elifffo inanın yapmadığım karışım yok, citrus antivirus pastil aldım 35 lira verdim 10 tane garip şeye ama bana mısın demiyor,
Naimeo Bsrayhya-1 merhaba ben dediğinize benzer yapıyorum ama faydasını göremedim bildiğiniz başka şey var mı acaba sadece sirkeli suyu yapıyorum
Bsrayhya-1 Naimeo bi bardağa yakın su yarım çay bardağı elma sirkesi bi çay kaşığı kimyon bi çay kaşığı kekik bunu kaynatıp ılımasını bekliyorsun sonra gargara yapıyorsun. Afedersin birden kusturuyor bi kaç kere yapınca ama lavabo açıcı gibi rahatlatıyor valla☺️☺️