bilginbelgin Kızlar hangi şampuanları kullanıyorsunuz yeni doğan için memnun musunuz bebişleriniz memnun mu?
Sedaahmett bilginbelgin ben ilk oğlumda dalin kullanmıştim. Hala da dalini kullaniyorum. Şimdi yine hamileyim ve yine dalin kullanicam. 😊👍 sıvı deterjan, yumuşaticı, sabun, vücut yağı, şampuan herşeyimiz dalin 😂 cok memnunum
Kbrbydk bilginbelgin e bebekten Yenidoğan köpük şampuan aldim. Mustela almak isterdim ama çok pahalı geldi. Bu aldigimin da içeriği temiz o yüzden buna devam edicem👍
meymis bilginbelgin kullanmış olup yorum yapmayı çok isterdim. Ama içeriği temiz olarak mustelaya karar kıldık. Losyon ve pişik kremi dahil setini aldım. Epey büyük bize bi süre yetecektir. Eğer konak veya kuruluk yapmaz ise mustela ile devam edeceğim. Zaten minicik oluyolar. Gideceği bir avuç şampuan. Savunmasız ciltlerine en iyisi olsun diye araştırıyoruz umarım hassasiyet olmaz. Paradan kaçmamak lazım.
Hazalce bilginbelgin benim çevrem ilk 2 ay şampuan kullanma ılık suyla duş aldır diyorlar bakalım biz ne yapıcaz
ozgens Ben önce bübchen kullandım çok memnundum.onu bulamayınca mustelaya geçtim çok Kuruttu vücudunu. Şimdi Hipp kullanıyorum kurutmadı henüz 2 kere kullandım bilmiyorum
Minigininannesi bilginbelgin biz her zaman sebamed kullandık ilk 1 yıl bir gün bitmiş farketmemisiz dalin vardı hediye gelmis bisey olmaz diye bir kez kullandik benim kızımda alerji yaptı baya yara olmuştu sac dipleri. Sebamed 1bucuk yıl iyi oldu 3 ay önce de nivea aldik ondan da memnun kaldık gayet hoş ama bitsin yine sebamede doncem o en iyisiydi kızım icin
Derin_Demir bilginbelgin valla en iyisi mustelaymış ama ona ayırabilecek bütçem yok malesef. Eyüp sabri tuncerin bebek setini aldım. Kullananlar çok memnunmuş. Hatta bi hemşire kendi bebeğine kullanıyormuş
Meftunbade Bubchen ve mustela kadar temiz içerikli bir urun arıyorsanız ebebegin baby me markasının yenidoğan köpük şampuanı var hemde 15 lira
Syma95 bilginbelgin mustele en dogaliymis. Ama pahalı geldi bana bütçe meselesi. Dalin aldım bakalım 🙂
Papatyanna Ben de çok araştırarak aldım dediğiniz gibi mustela pahalı geldiği için içeriği temiz fiyatı uygun olan e bebek köpük şampuan aldım zaten şampuanı direk uygulamak doğru değil elimizde köpük yapıp bebeğin kafasına sürmek gerekiyor o yüzden tatmin etti beni içeriği temiz ve güvenilir
Damlaustglu Mustela kullanacağım ilk doğduğunda özellikle çok önemli kullanılan şampuan vs. Ciltleri çok hassas oluyor.
Hasderluna bilginbelgin indirimden bübchen aldık daha önce etrafımda kullananlar vardı memnunlar ama biraz pahalı
sidikacansu Her iki çocuğumda da tercihim dalin oldu sadece şampuan değil deterjan bebek yağı ıslak havlu kulak temizleyici pişik önleyici krem bebek pudrası... Aklına ne gelirse artık her şeyimi dalinden aldım :) Fiyat olarak da uygun bence bütçeyi çok zorlamıyor.
merveugurlu bilginbelgin mustella aldım kullanan arkadaslarım memnum ne alerji nede konak sorunu yaşamamışlar . İçerik temiz guvenılır bir marka ayrıca göz yakmıyor .