Ymr_yme 6+3 hamileyim tup bebekler kullandigim ilaclar var bugun keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atisi duyucaz insallah🙏🏻 kullandigim ilaclar arasinda prednol var kortizon kullaniyorum sanki 5 aylik hamile gibi karnım benim durumumda olan var?
H1010 Ymr_yme maalesef benim de çok şişkinliğim oluyor gazım çok fazla var hatta Dr gittiğimizde ilk kalp atışını duyacağımız zaman Dr bağırsakların çok dolu gaz var bebeği görmekte zorlanıyorum demişti 😂😂
Cerenn06 Ymr_yme O haftalar da benimde öyleydi korkular almıştı şimdiden böyleyse diye sonradan şişi iniyor şimdi 12 haftalığız arada yine gaz dan dolayı şişiyor geri iniyor 😊
Kubraatmaca Ymr_yme sen ilaç kullandığın halde şişsin ben birşey kullanmıyorum ona rağmen Şişim kocaman göbeğim var Normal canım insandan insana değişiyor
Yesmckmk Benim de öyle olmuştu görenler 2 değil 4 aylık gibi duruyor diyordu 😂 ama içerdeki gazın yerini sonradan bebek alıyor şuan 12+4 olduk şişlik gitti mesela artık 🙈
Ymr_yme Elpisphanto insallah normaldir bugun sorucaktim doktora heyecandan soramadim ki unuttum ilk hamileligim 8 yildir ugrasiyoruz tedavi tedavi üstüne cok zorluk cektik.birde bugun keseyi gördük evlilik yıldönümümüz cok büyük hediye oldu bize❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ymr_yme Kubraatmaca zorluk cektik neyse bunuda idare edicez kabizlik var ondan korkuyorum bebege zarar verir mi diye
Cerenn06 Ymr_yme Bende yaşadım aynı durumları malesef maden suyu yoğurt sulu yemekler tüketiyordum sonradan geçti zamanla alışıyor vücut normale dönüyor Rabbim kolaylık versin inşallah biran önce geçer 🤲🏻
Nurcan63 Ymr_yme bende senın gibiydim 4.aya kadar çektim pudra fondötenlerle kapatıyordum ne yapsan boss. 4.aydan sonra suratın tertemiz oluyor merak etme geçiyor.
Hacerh Benimde karın şişliği ve gaz çok vardı ama bol su içiyorum ve çok hafif tempoda 15 30 dk arası yürümeye çalısıyorum bana çok iyi geliyor. Beslenmedede bol bol yeşillik ve et tüketiyorum. Bende 6+3teyim
Ymr_yme Cerenn06 aminnn🙏🏻 insallah gecer bende tuketiyorum yoğurt sivi yiyecekler ama ictigim ilaclarda yapiyor sanırım