Nurhan54 Kizlar normallde 36 + 2 yiz dr hir olcumde 35 baska olcumde 34 haftyla uyumlu dedi kilosu da 2600 sizce normal mi sizinkiler kac bu haftalrda bebek erkeek bide erkek ebbek sisman olmaz mi
Hatice_mustafa Nurhan54 Bend e 36+4 canım. Bebeğin 34 haftaya uyumluysa kilosu gayet iyi benimde 2.600 dü . Bizde 1 hafta geriden geliyorduk tamamladık. Beslenmene ve öğünlerine dikkat etmelisin. Benim bebiste erkek .
mervella Nurhan54 35+0 da 2400 gr dı kız bizimki. Gayet normal kilonuz bence,bazı bebeklerin önden gitmesiyle kıyaslamayın
Zhrnz Nurhan54 oglum 40+2 de 2900 47 cm dogdu gayet saglikliydi.cok.sukur zayif bebekler cok cabuk toparlaniyo merak etme
Nurhan54 Hatice_mustafa ayy sevindiik somdi canim gerci cok tokbis olsun istemiyorum normla olamsi icin ama bu kilo guzelmis ya sevindiim
Nurhan54 mervella dr biraz kucuk dedi o yuzden sordum canim uoksa ilk defa kiyas icin post actim normal oilosunu bilmiyordum bu haftada
taslan Benim randevum bu hafta ici ama gecen ay yani 32. Haftamda 2039 gr di. Suan 36+4 olduk ne kadar oldu acaba 🤔 zayif mi endiseleniyirum dr um gayet normal 3000 3200 gibi dogar o da iyi zaten demisti sizce nasil kizlar 😔
mervella Nurhan54 aslında kafaya takılacak kadar değil hiç dememesi gerekirdi 😏 bir yakınımın 38 haftasında 2450 gr doğdu küveze de alınmadı gayet sağlıklıydı doğumdan sonra da çok güzel kilo aldı şu an tonton bi bebek
Nurhan54 Zhrnz tamamdir canim icimi rahatlattiniz gerci cok zayif olamdigininbikiyrodum ama haftasi geriden geliyor ondna biraz endiseliydim
Nurhan54 mervella bence de demesi lazimdi bide ebende seker var dr geriden geliyor biraz kucuk deid bide sekeri olann annelrin bebelleri daha tombis olur dedi ben zaten normall istyorum bennim icin ne kadat kucuk o kadr iyi ama dr kucuk deyinec biraz endiselendim sadece
Zhrnz Nurhan54 hic sikinti yapma benim.iki.cocugumda ayni boy ve kiloda dogdu genetik olarak karnimda fazla.kilo almoyolarmis suan 3. Ye hamileyim buda doguma kadar anca.o kiloya ulasirmis ama sikinti degil geriden diyolar banada 🤗