Kbraberk Hepınıze meraba bır sorum olacaktı son adet tarihim 26 ocak son ılıskı tarıhım 4subat 26 subat hasta olcaktım olmadı bugun az once erken gebelık testı yaptım negatıf cıktı sızdede boyle olanlar varmı acaba lutfen yardımcı olurmusunuz
Asksjj-1552 Kbraberk benim iki gebeliğimde de 3.ayım bitene kadar kan testlerinde çıkmadı canım inşallah seninde öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Kbraberk Aysegulum27_ hastalıgım 3 gun suruyo 29ndan sonra ayın 4 ne kadar oldu ondan sonra olmadı cünkü eşim askeri personel burda degıl
Aysegulum27_ Kbraberk önemli olan yumurtlama günlerinde ilişkiye girmek .bir kere girip hamile kalan bile var .ovulasyon testi satın al kullan bence eşinde iznini ona göre ayarlamaya çalışsın hamile kalmak için ayda bir günün var anlayacağın o güne denk gelmesi lazım şanş işi hayırlısı olsun inşallah
Kbraberk mavi0811 4 ayın 3 ayı duzensız oldu gecen ay tam gunumde oldum 26sında bu ayda 26 yada 25 dıye dusunuyordum olmadı hastaneyrde gıttım acaba bır sorunmu var dıye ama hıcbır sorun yok ekstra ılac yazmamızada gerek yok dedı