Missipi Mucizelerim2020 Hazır olmayanın zararı var asıl. Hamilelikte doktorlar kesinlikle pastörize süt öneriyorlar sadece.toksoplazma riskine karşı. Hazır süt tüketmen geerekiyor zaten canım
SedaveSusam Mucizelerim2020 hamilelikte sağma inek sütü içmek zararlı zaten canım çünkü az kaynatırsan bakteriler ölmez çok kaynatırsanda yararlı bakterilerde ölür en iyisi hazır süt Doktorlar pastörize öneriyor
Twinksmom Mucizelerim2020 Bende hazır içiyorum onunda çikolatalısını pastörize edilmemiş bakteri ürettiği için bu süreçte önerilmiyor 🤓
[silindi] Mucizelerim2020 Mühendisim cnm ve lütfen hazır sütün içinde katki maddesi var diyenlere inanma. Isıyla bakteriler öldürülüyor bu kadar. Ve bir sürü analiz yapılıyor. Sokaktan aldığın sütte antibiyotik kalıntısı olma ihtimali var. Buda hamilelikte çok öemmli. İlla olur demiyorum kontrol edemediğin için bilemezsin. Pastörize yada uht süt İÇ. Bilindik ve büyük markaları tercih et.
Hanife4416 [silindi] canım ben yogurt yapıyorum süttüceden aldıgım süt ile onun bi zararı olmaz dimi bu bilgiyi görünce şaşırdımda bunudasorayım bari dedim😂