Meleyim Kızlar sabahları kalkar kalkmaz midem bulanıyo ve sarı acı bi su kusuyorum resmen ve bugun bogazm çok yandı safra suyuymuş okuduguma göre ne iyi gelir sizce😧😷
Aysun2834 Meleyim tuzlu kraker bir tek o miğdemi bulandırmamıştı bide içtiğim su şişesine bir dilim limon koyuyordum oda iyi geliyordu aynı durumları bende sürekli yaşadım 7. Haftadan 11.haftaya kadar yeni geçti bulantılarım
hande123 Meleyim valla buna pek çözüm görmedim ben ! Seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyor ama inan geçince bir anda geçiyor 🙂 bana beyaz leblebi iyi geliyordu . Sabah uyanınca su içiyorsan içme tetikliyor
Meleyim Aysun2834 15.2oldu öncden çok az oluydu bu hafta nerdeyse hergún oluyor nezaman gecer bılemicem😩😷
Aysun2834 Meleyim benim geçen hafta bulantım nerdeyse hiç olmadı geçti diye sevindim bu hafta tekrar başladı ve dediğiniz gibi sadece su çıkartıyorum inşallah geçer biran önce
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 9 haftalik hamileyim midem hic bulanmadi. Bu saatten sonra da bulanmaz insallah 🙄
Meleyim SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım benimde hiç midem bulanmadi taki bu haftaya kadar bende kolay kolay kusmazdm
Meleyim SenHepMercimekOlarakKalacaksin Aynen canım malesef gayet rahat geçerken açıktgmı hissettgm an midem bulanıyo
Gunesinannesi 17+4üz hala aralıklarla bulantı kusma devam ediyor eskisi kadar olmasada yavaş yavaş hafifliyo 🤷♀️
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Meleyim o his bende de var ama her an midem bulanicak gibi hissediyorum. Midem bulanmiyor sadece oyle bi his oluyor
Naciyee Merhaba bende 10+4 haftalığım ilk aylar sabah öğle akşam kusuyordum şu aralar hafifledi ama geçen akşam ve ertesi sabah kusmam oldu bende sürekli peynir ekmek ve çubuk kraker yiyordum 😞 günümüz günümüze tutmuyor Allah bizlere sabır versin 🙏🏻