Ozlemr Biricigim ben kestirdim. Çok saçma ya o inanç. Allah ne diyecek yani bu kız saçını kestirdi o zaman ona ceza olsun çocuğunun ömrünü kısaltıyorum mu diyecek. Tamamen saçmalkk olduğunu düşünüyorum ben
okem Biricigim ben kestırdım bu ıkıncı gebelıgım ılkınde de kestırmıstım beyazlarım olmasına ragmen boyatmadım kuaforum organık dıe bır boya yok ben boyamam dedı 🙋♀️
UluElif Ben inanmam öyle şeylerler sonuçta ben değil rabbim biçiyor o ömrü ona haşa şirke kadar bile gider sende kafanı yorma öyle şeylere inanma bence 😘
Ozlemr MuhammetHilalAydn doktorunuza sorun isterseniz. Bana boyayabilirsin dedi doktor 5 aylıkken boyattım
Fkg MuhammetHilalAydn Bana dr baktı tamam artık boyat şu saçlarını dedi 🙂 organikle tabi 28. Haftadayız
hande123 Kestirdim tabikide saçma bi hurafe ! Tövbe haşa ömrü Allah biçer böyle bişey düşünülmez bile bence
Gulden Ben hiç duymadım sakıncası olduğunu. 2 ayda bir kestiriyorum hamileliğimin başından beri. Doğumuma 2 hafta kaldı.Kestirmessek saçlar bakımsız olur ki🤔
HlyaZengin Kestirdim çokta rahatladım adı üstünde hurafe hiç aldırış etme bacım istiyosan kestir gitsin
Marry Biricigim ben de kestirdim o mantiga gore tirnagimizi da kesmeyelim omru Allah verir Allah alir