Mrs40 Kızlar nasıl gidiyor bulantılar azaldımı? cinsiyet öğrenen varmı yarın gideceğim acaba cinsiyet tahmini yaparmı doktorum 🤲🏻❤️🙈
Angel2 Mrs40 vala bulantilar gecmedi bende cinsiyet ogrenedim ikiz benimki perinatolojiye gidicem inslllah orda ogrenirim
Asilaymomm Mrs40 benım bulantım azalmıyor napacgmı bilemiyorum artık hamılelıktn bu yana 7 kilo verdm üstelik zofer içiyorum. Benmde bugun 11+5. Herhangı bir tavsiyesi olan varsa sölesn kızlar lutfen 😔😔
Mrs40 inancin_annesi bi kaç gündür benimde azaldı gibi bulantılarım sadece sabah uyanınca oluyor gün içinde olmuyor bir kaç gündür. Yarın gideceğim çok heyecanlıyım inşallah öğreniriz cinsiyetini 🙈❤️
inancin_annesi Mrs40 ben ilac iciyordum en son bitti ilacim megersem gecmis bosuna icmisim korkuyordum birakmayi 😂 insallah gorursunuz🧿
Mrs40 inancin_annesi geçen haftalarda cok kotuydu prilam içtim hiç bir faydası olmadı şuan kendi kendine azaldı cok şükür çok zor zamanlardı 😂
Mrs40 Asilaymomm bana hiç bir şey iyi gelmedi açıkcası son iki gündür iyiyim odaa sabah kalkar kalkmaz gene kusuyorum ama gün içinde olmuyor eskiye nazaran buna bile şükrediyyorum rabbim şifa verdin bulantı berbat birşey 😞
Asilaymomm Mrs40 amin canım inşalllah bizimkide geçer çabucak gercekten berbat bıse hayattan sogumus durumdayım 😔 kokuya bıle gelemıyorum hala halsızlık uyku halı hala devam. Allah bıze güç kuvvet versin🙏☹️