Birumut18 20 haftalık hamileyim şimdiye kadar sol bacağımda sık sık kasılma oluyordu bugun de gene sol bacağımın ağrısıyla uyandım hala ağrıyo ne yapabilirim 🤦♀️
Busraasafekinci Birumut18 merhaba magnezyum eksikliği kas ağrısı yapıyor bendede 20.haftada başladı hala ara ara devam ediyor. Magnezyum içeren şeyler tüket, magnorm diye ilaçta var. Ama sen önce doktoruna danış tabiki.
Busraasafekinci Birumut18 sol kasık ta kasılma oluyordu ve bacağa da vuruyordu bende bu arada, bebeğim aşağı inmişti kasılmalar yüzünden. Dikkat et ve doktoruna görün canm. Allah şifa versin inşallah
Birumut18 Busraasafekinci ay çok sağol allah razı olsun valla daha yeni gittim doktora o vermişti zaten de magnorm u ama siz demeseniz aklıma gelmemişti direk gidip içtim çok sağolun 🥰inş fayda eder
Busraasafekinci Birumut18 edecektir dikkat et korkma ben ağlayarak uyanıyordum. Ama azaldı çok şükür. ALLAH sanada şifa versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 🤲
Mtelif Magnezyum diasparol diye suda eritilen bir ilaç var birebir ağrıya sızıyA.doktorum yazdı 17. Haftadan beridir kullanıyorum ağrım kalmadı .İlacı kullanmadığımda ağrım yine oluyor