Edanurdg emineerenli babymall, civil, lcw, joker, ebebekten aldım havuzluhana gidip baktık eşimle ama fiyatlar mağazalardan pahalı etiketi bile yok ürünlerin kalitesini hiç beğenmedim. Havuzluhan ve çevresinde lohusa pijaması almayı düşünüyorum sadece
_defnee ElanrBlkc 25 haftalıksan başlayabilirsin canım artık. Yavaş yavaş başlarsın. İlk mesela bir liste yap. Araştır fiyat araştırmadı yap. Sonra almaya başlarsın. Yardımcı olabilirim. Ben bir iki tane eksik dışında herşeyimi aldım.
Duyguluuu emineerenli jammbabydan ben sipariş vermiştim iki tane çok güzel geldi ürünler memnun kaldım ☺️ içine balon bile koymuş hediye
ElanrBlkc emineerenli dur kız sakin. Herşeyi fazla fazla alma 😂 ben burdan birisini bulsam instadan ekleyip sürekli görğşmek istşyorum. Hem yardımcıda oluruz birbirimize
Esrayy emineerenli 25ten sonra alın derim e bebek civil panco lcw ben buralardan aldım hepsinden de cok memnunum nete pek güvenemiyorum alsam da bu markaların sitesinden alırım
NurtenB Merve_kucuk canım ben 3 takım t li olarak aldım hemen cevap veriyolar bilgilendiriyolar. Ben çok memnun kaldım fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem atardım buraya.
Merve_kucuk NurtenB Google'ye img yükle yazın oraya fotoğrafınızı yükleyin çıkan linki kopyalayıp buraya yapistirin ☺