Drryy Kızlar 17 gün önce sezeryan doğum yaptım toplamda 15 kilo almıştım 10 kilosu gitti 10 gün içinde geriye kalan 5 kilo sanki yapıştı bana gitmiyor sanki karnımda hala hamileymişim gibi 6 aylık gibi duruyor ne zaman normale dönerim korsede kullanıyorum 🤦🏻♀️
Duyguali Drryy bence 17 gün çok kısa bir süre. Sonuçta vucudunuz biran da kilo almadı, göbeğiniz bir anda çıkmadı hamilelikte 9 ay'da değişti vucudunuz . Bu yüzden de biran da gitmesini de beklemeyin. Zamanla ve düzenli korse kullanırsanız gider 🌸
Zehra321 Drryy 10 kilo gitmiş canım daha ne istiyorsun 😍 hemde daha 2 hafta olmuş doğum yapalı . Kalan kilonuzu diyetle falan verebilirsiniz 5 kilo hiçbirşey ☺️ Sezeryanda daha geç gidiyor diyorlar ama 10 kilo gerçekten çok iyi bunu duyduğuma sevindim inşallah bende 10 kiloyu hemen atarım 💃🏼💃🏼 Gerisini ben hallederim 😚
Cnmltm Drryy merak etme canm o bikac kilo kalıyo emzirdigin sürece zamanla gidecek hele cocuk peşinden kosturmaya basladında bak tığ gibi olucan☺️
Emin_e Drryy cok erken degil mi ben de 25 gün once doğum yaptım... onceki kilomdan dusuk oldum ama biraz daha vermek istiyorum bakalim...