Aslisah Aydeniz09 aynı gıdıyoruz demek canım benımde carsamba randevum cınsıyetini göstericekmi bakalım😊
hilal_yener Aydeniz09 benimkide apışını hiç açmıyordu yüzünüde saklıyordu birde 😂 kızım olcakmış ama ben erkeğe benzettim tipini ya
Tucenur Aydeniz09 evet hiç belli olmaz ama sen hissedersin anneler hisseder bn hep hissettim yanılmadım 🥰 ama senın erkege cok fazla benziyor
Aydeniz09 Tucenur Ben başından beri erkek hissediyordum ama son zamanlarda kiz diyorum. Doktor erkek derse şaşırırım 🤗
Tucenur Aydeniz09 hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰 gösterir1-2 haftaya 17 haftalarda genellikle direk gösteriyorlar
hilal_yener Aydeniz09 valla canım 17. Haftamda erkek dediler benim kıza 😂 hemde %90 20. Haftamda kız olduğunu öğrendim sen yinede acele etme 😂😂😂
Aydeniz09 Tucenur valla özellikle kapatmış doktor şuan belli olması lazım ama pozisyon gereği göstermiyor dedi . Bizi merak da bırakıyor sıpa😌
Tucenur Aydeniz09 bir sonraki muayenede mutlaka ögrenirsin cnku direk gösteriyolar 😀bnmde oyleydi hep arkası dönük göstermiyordu bacak bacak üstüne atıyordu
Aydeniz09 hilal_yener bir dahaki kontrolümüzde 18 haftayı doldurmuş olacağız bu sefer de göstermezse deliririm😅