Mrv3dmr Arkadaşlar merhaba. Şuan Siirt’te oturuyoruz, burada yeniyiz. Siirt ve civar illerde detaylı ultrason için iyi bir doktor önerisi bekliyorum. Önereceğiniz doktor ne kadar süre kontrol yapıyor? Ultrason görüntülerini video olarak cd veriyor mu?
Smbl_gzl Mrv3dmr bizde 1 yıldır siirtteyiz canım eşimin işinden dolayı özellerde tedaylı ultrason yok sadece devlet hastanesinde var oda iki üç dk bakıyo hiç bir şey söylemiyo sen bile bakamıyosun göstermiyolar bana sadece işte kalp atışı bu diye gösterdi başka bişey yok cd de vermiyorlar sadece bi kagıt onu da doktoruna gösteriyosun canım
shrbrk Mrv3dmr Diyarbakır'da gittim beğenmedim .sadece foto ve iki kötü haber aldm. Ayrıntılı bi aciklama yapılmadı. Biz zar zor duyduk o iki kötü haberide
Masalberivan Mrv3dmr Batman’da Kemal coşkuna gidiyorum Batman’da en iyi doktor ve işinin ustası artık herşeyi detaylı bir şekilde söylüyor sorunda varsa söyler zaten Batman’dan dışarı illere tüp bebek yaptırmak için giden tanıdıklara bile Batman’da Kemal coşkun var neden geldiniz buraya kadar diyen doktorlar var. Zaten gidecek olursanız eğer yoğunluğundan anlarsınız çevre illerden hep gelenler var adam öğle yemeğine bile çıkamıyor ve her muaynemde detaylı bakıyor en az 15-20 dk sürüyor herşeyi anlatıp gösteriyor
Mrv3dmr Smbl_gzl Siirt özel hastanelerin durumunun farkındayım maalesef:( Peki siz Siirt’te mi yaptırdınız?
Pako1976 shrbrk merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.sizin ilk gebelik miydi?ben de eşimşn görevinden dolayı burdayım 5.senemize griecez😊
shrbrk Pako1976 evet ilk gebelik. kiloyla ilgili sıkıntısı var. Eşime bile kilolusun dedi. Kalbinde parlaklkk görünce down sendromu olabilir dedi.
Dilaraeymen Ben Batman’da detaylı için Ercan kayacana gittim. 15 dakika falan baktı ve dediği bizde ayrıntılı ultrason yok onu perinatoloji yapıyor. Biz burdan bir sıkıntı görürsek yönlendiriyoruz çok şükür senin bebeğinin herşeyine baktık bir sorun görünmüyor dedi. Renklide gösterdi ve resim verdi
Ayse-elifim35 Dilaraeymen ben de ercan kayacan gidiyorum .ikinci gebeligim .ya unuttum ben kacinci hafta sondu acava ya .sehir dışındayım da .23 .hafta mi sondu detaylı da
Ayse-elifim35 Dilaraeymen ben de ercan kayacan gidiyorum .ikinci gebeligim .ya unuttum ben kacinci hafta sondu acava ya .sehir dışındayım da .23 .hafta mi sondu detaylı da
Jasminjas Biz de Batmandayız ama ayrıntılı ultrason için diyarbakırda perinatolog Ahmet Yalınkaya ya gittim. Yarım saat falan tüm organlarına baktı. Cd çekmedi renkli fotoğraf verdi ama çok da belirgin değildi çünkü bebek o dönemlerde hem daha küçük oluyo hem de uygun pozisyon vermedi bizimki
Vefa83 Jasminjas Ahmet Yalınkaya kangi hastanede çslışıyor?Ben Özel dünya hastns gidiyorum doktorum Ömer Yalınkaya.banada 9 haftasında bırtek resmını verdı cd hangı ayında verıyorlar?
Pako1976 shrbrk duymuştum kilo takıntısını.memnun kaldınız mı? Ben şuan gebe değilim.daha önce iki kere 16 haftalık su kesem açıldı ve3aylık kanama sonucunda kayıplarım oldu.gebeliköncesi muayene olmak istiyorum.riskli gebeliklerde iyiymiş.ama kendi profilinde yorumları okudum da olumlu şeyler yazmamışlar.