Senakarabey Crniknc benim doktorum özellikle muz eski kaşar ve bana gereksiz kilo yapmaması için sossuz yağsız makarna demişti ve baya işe yaradı gerçekten bir haftada 500 gr almıştı kızım o hafta
Ayse-elifim35 Crniknc gercek mı ya ben cok muz yedim bilm3den ama ilk bebegim 3.250 doğdu. Pek de brsey yedigim sayilmaz özellikle .özellikle cokca yiyenler gördüm 2.700 doğdu bebeği arkadaşımın. Aradan biraz zaman geçti valla suan benim kizim 11.bucuk kilo .indan bes ay küçük olan arkdsmin çocuğu 10.30 kilo .yani kilo pek de önemli değil ya .az doğunca da sonra da bi aya bile toparlaniyorlar.bence her bebek doğacağı kadar doğuyor ne yersek yiyelim😅
Hayat Crniknc Duyduklarımı yazıyorum : Ceviz,kaşar,muz,pekmez(Şeker hastalığı ve mide rahatsızlığı yoksa)) ,Kuru kayısı,Çerezler,Yumurta,Bi ara Cici bebe yi de duydum,Neskuikde duymuştum😀Aklıma geldikce yazarım
Sudenaz34 El yapımı yoğurt ye demişti doktorum bol bol meyve ye dedi ama ekmek hamur işi cok yeme dedi niye acaba?? oyle dedi bilginiz var mı kızlarrr
Senakarabey Aliss_36 hayır makarnayı sadece 2 gün yiyebildim normalde de fazla sevmediğim için ama eski kaşarı ve muzu hergün mutlaka yedim😌
Ozgebarut Ben şeker problemim yüzünden diyet yapıyorum beyaz olan ve beyaz olandan yapılan hiç bir şey tüketmiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum, bol bulgur pilavı. Şeker olduğu için meyveyi bile yoğurtla tüketiyorum şuan 34 hafta 2 günlük 2300 gram. Doktor haftasını takip ediyor gayet güzel dedi.