Esradegrmen 12+2 günlük hamileyim bu sabah lavaboya gittiğimde serçe tırnağım büyüklüğünde kan geldiğini gördüm. Peçeteyle temizledikce kan geldiğini gördüm çok fazla değildi sonrasında gelmedi birşey. Korkulcak birşey varmı bu durumu yaşayan var mı?
Esraguvennn Esradegrmen bence doktoruna bi git baksın ultrasonla kese etrafında kanama vs ne varsa görür 12 haftadan önce olanlar için normal denilebiliyor ama sen bi git göster zaten normal dedilen de kahverengi şeklinde olan kırmızı kan geldiği zaman ne olur ne olmaz git doktora
Esradegrmen Esraguvennn yarım kontrolum var zaten doktoruda aradım yarın sabahtam gitcem inşallah kötü birsey yoktur
Esradegrmen Esraguvennn çok şükür birşey çıkmadı herşey yolunda gözüküyo 😊 cinsiyet tahminide yaptı erkek gibi sanki dedi 🥰🥰
Esradegrmen Esraguvennn ayyy ne güzel inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 😊 ismine karar verdin mi
Esraguvennn Esradegrmen inşallah canım poyraz diye düşündük evlenmeden önce de oğlumuz olursa poyraz koyarız diyoduk. 17 gün kaldı doğuma iş gerçeğe binince eşim şimdi emin mıyız kesin mi poyraz olacak falan diyip kafamı karıştırdı 😂😂😂
Esradegrmen Esraguvennn 😂😂😂 heycandan hep bunlar günler yaklaştı ya hadi hayırlısı inşallah tek sancıyla doğırursun canım benim 🥰