Sugar63 Kızlar ben ilk baslarda kg almadım sonra cok az aldım sonra normal gidiyordu Bgn hastanye gitti. 32. Haftadayım 20 gün önce kontrole gitmişim 20 günde 6kg almısım dr nasıl böle aldın bir anda dedi Morelim cok bozuldu? Sizde bir anda aldınız mı?
Zehra321 Sugar63 benim de birden fark ediyor ama ödemdir diye düşünüyorum çünkü mümkün değil yani bi anda o kadar almak..
Ftsctn_20 Sugar63 bende 4. Aya kadar neredeyse hiç almadım diyebilirim ama 4ten sonra neyi nasıl aldım hiç anlamadım şu an 37+5im ve 22 kilo almışım toplam ki böyle giderse daha da alırım sanırım .
Derya6121 Sugar63 bende 20 günde 5 kılo almıstım nasıl oldu hala anlamlandıramıyorum 16-19 hafta arasında sonra her ay1 kılo veya ayda kılo almadıgım bıle oldu suan daha fazla yememe ragmen 32. haftamdayım
Esra_cglr Sugar63 Bende 20. Haftaya kadae kilo almamistim 20den aknra 1 ayda 5 kilo aldım sonra duruldu normal ayda 1 2 aliyordum bu ay yine birden 1 ayda 4 kilo aldim suan 34 haftaligim.bende birden kilo aliyorum ekstra fazla yemedigim halde gece yemeklerim byaz ekmek tuketimi yapmadigim halde...neden oluyor anlamiyorum bende.gecen hafya cok agladim buyuzden nasil birden bukdr fazla kilo alabiliyorum die.🤷♀️
Sugar63 Zehra321 dr a sordum ödem olabilir mi die ödem böyle olmaz dedi 20 günd 3 kg alman gerekirken sen 6 kg almısın , sana kg dedi morelim bozuldu ya
Sugar63 Zehra321 yok normal yaptıgım hiç bir seyi değiştirmedim hareketim bile azalmadı anlamadım nasıl oldu?
Sugar63 Esra_cglr ben de ekstra yemedim hareketim de azalmadı cok şaşırdım Haftadayımsuan 73 kg cıktım? Daha zaman var böyle giderse 100kg ile tamamlarım ozaman öyle mi? Cok morelm bozuldu
Esra_cglr Sugar63 yok cnm bence o birden kilo alma her ay olmaz durur heralde yani umuyorum🙄ben 84 oldum 90la dogururum heralde🙄uzuluyorum ama napayim elimde degilki neden oldugunu anlamiyorum🤷♀️sende cok takilma bosvee veririz dogum yapinca🙄