Snmdnz Karadagn normal tabi canm ben 25haftada 3kilo almistim suan 28 haftaligim kac oldu bilmiyorum. Hemsireye sormustum ben hic kilo almiyorum diye ne guzel iste sevinmen lazm demiati😊
ozlemoz13 Karadagn ben hiç kilo almamıştım o dönemde, şimdi 27+2yiz 8 kilo almışım 🤦♀️ Normal yani canım 🥰
TugceDmrc Bende aynı 17 haftalık 2 kilo almışım ama hep kustuğum için ve yediklerime dikkat ettim midem yüzünden 😂
Karadagn TugceDmrc bende de kusma bitti bu seffer miğde yanması başladı yemek yemeye korkar oldum Kvlkgzmerhn Kvlkgzmerhn işte bebegin kilosu nasıl iyimi bilmiyorum doktorum çok kötü degistirecem hiç bı bilgi vermiyor sinir oldum
Kvlkgzmerhn Kiz daha ne istiyon 😂 bebegin kilosu boyu iyiyse senin kilo almana gerek yok zaten. Ben 21+6yim 7 kilo almışım kendi halime yaniyom😭
Abi-de Vallah Kilo almayan hamile en güzel hamile☺️ 25 haftalığım ve 7 kilo aldım o kadar dikkat etmeme rağmen ☹️ Tartıya çıkmaya korkuyorum artık
SeydaPrc Karadagn Son haftalar ayy nasıl aldım bu kiloyu su içsem yarıyor dersin. Ben 26. Haftaya kadar hiç kilo almadım. 5. Aydan itibaren 11 kilo almışım 34. Haftadayım düşün daha 6 hafta var 🤣🤣
Sedos2020 Karadagn 7. Ayima kadar hiç almadım.7. ayimda 5 kilo birden dim şok oldum😁olur böyle şeyler benim doktorum 7 Aymdan önce aldığım kiloların kendime olduğunu söyledi bebeğe etkisi yok dedi 7. Aydan sonra alabilirsin dedi
Rabia-oezmen Bende 20+5 800 gram almışım ama bebeğimin kilosu boyu yerinde şükür. Bende kiloda vardı hamile kaldığımda karnım hiç belli değil
SeydaPrc Karadagn Aynen ben takmıyorum kafama canım kızım sağlıklı olsun da doğumdan sonra veririm kilolarımı👍
Zuhraa Karadagn cok normal tabi 19+4um 3 kilo aldim daha her ay gittigimde de 1 kilo alıyorum almak istemesemde🙂
MrsCakmaktas Karadagn ben 20. Haftaya kadar 3 kilo vermistim bile :D siz yine almissiniz maasaallah :)
720berra- Karadagn 17 haftadayım yim daha kilo almadım son aylar alınıyor zaten şuan almamak daha iyi