Deniz06 Kızlar 23 haftalığım iki gündür bebeğim sanki az hareket ediyor nedeni ne olabilir sizin bebişlerimizin hareketleri nasıldı 23 haftalıkta
ipeksfr Deniz06 benimde öyle olmuştu. Yoruldunuz mu .? Biraz dinlenin bakalım. Hiç mi hissetmiyorsunuz öncekine göre az mı geliyor
Esrelf Deniz06 canım benimde öyle oldu. Dinlen, günde en az 10 defa hareket ediyorsa korkma.yemekten sonra say 2 saat içinde 10 defa hareket etmesi lazım. Bebek büyüdükçe yeri daralıyor , birde düzenli uyku saatleri uzuyor ya ondan hareketleri azalabilir.
blackmail Aynisini bnde yasadim 23.haftadayiz cok korktum sabahi zor ettim sonra saglik ocagina gittim dinlediler cok sukur hicbisey yoktu hareket bnmkindede azaldi
blackmail Haftaya dr a gidicem bnm farkli bir sikayetim yok mide bulantisi kramp vb bunlar onemliymis gidin en yskin saglik ocagina iciniz rahat etsinn
ipeksfr Deniz06 kaç gündür peki. Mesela benim öyleydi 2 gün azaldı korktum baya . Sonra düzeldi dinlenince.
Madrapella Hareketten kastınız nedir ben 24+1 im hala ciddi bir hareket hissetmiyorum damar atması kaşıntı kelebek kanadı çarpması gibi duygular sizlerin nasıl? Evham ediyorum