Kızlar öncelikle merhaba bin tanıyanda vardır Bn birbuçuk ay korunma hapı kulandım ama bu kapı doktor yumurtalıkları yenilemek için verdi bana doktorum dedidiki yumurtalıkların çok yıpranmış ben 4 ay Çatlama iğnesi oldum yumurta büyütme inesi vurdum kendime u süre içinde çok yıpranmış yumurtlarım kısaca doktor korunma hapı verdi ne allka anlmadım ama sadece dedi yumrtalarını yenilycek dedi kulandım bu ay yumurtam kendilginden büyümş çatlamış doktorum ilşki günü veridi ama adet oldum tekrar doktorum dedi adetle 10 say sonra gün aşırı ilşkide bulun dedi biz bulnduk ama 2 şubatta adet oldum Bn zaten bide 15 şubatta bir buçuk gün sürdü adetim doktor tekarar Muayne oldum dedi 10 daha geçsin yumrtan çarlamış halde bekliyor devam edin dedi ben 10 gün sonra gittim yani gen hafta perşmbe gittim baktı yumurtan kan içi dedi bekleycez ayın 2 si ve 13 arsı adet olmasan gel dedi ben bu iki tarihte iki defa adet oldum ya kızlar ben işte doktura gitigim gün prşmbe günü 1 damla olcak şeklde kahve lekem geldi 3 gün. Oldu kahve leke damla bile denilmez tam olarak dünde kesildi hiç birşey yok bugün adet günüm lütfen bana yardımcı olurmusunuz başınıza gelen varsa yazsın kusura bakmayın çok yazdım ama hakkınızı helal edin