nurcakir58 Böbrek büyümesinden kaybettim bebeğimi ikinci hamileliğim şuan sorun yok 18haftada tekrar bakilcak perinatoloji uzmanı lazım atıl yuksele gidiyorum şimdi güzel bı doktor lazım buda erkek çok korkuyorum istahimda yok zayifliyorum
elif00000 nurcakir58 canim hangi il de olduğunu yazarsan hamile anneler öneri yapabilirler gittikleri iyi doktoru
Dsg nurcakir58 erkek bebeklerde çok çok çok normalmiş korkma sakın doktorumuz söylemişti için rahat olsun
Ecek nurcakir58 hatırlatmak istemem ama bende şuan böbrek büyümesiyle mücadele ediyorm ne kadar olmuştu bebeğinizin böbreği ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Ecek nurcakir58 ve doktor önerim prof cihat şen beniö bütün gittiğim doktorlar hep cihat hocayı önerdi ve gittim böbrekte alanın da en iyi cihat beymiş bilginiz olsun
nurcakir58 Dsg keşke dediğin gibi olsa ikinci hamileliğim ilk bebegimi onun için kaybettim olmuyo iste
nurcakir58 Ecek benim bebeğimin çok büyümüştü suyum azalmisdi bazılarının duruyormuş durma 5aydan sonra şuan ikincidede çok az olabilir dedi çok korkuyorum
nurcakir58 Ecek hangi hastanede ne kadar ben atıl yuksele gidiyorum prof 1500 muayenesi şuan bana perinatoloji lazkm
Ecek nurcakir58 ben size kesinlikle öneririm daha öncede knşmuştuk hatırladm sizi benim teşhis 12 haftada kendş doktorum görmüştü böbrek büyümesini olsaydı görürdü die düşünüyorum ama siz yüne de gidin doktora içiniz rahat etsin biliyoruö bunolayın sıkıntısını çnkü internete yazarsanız kendi muaynanesi taksim düvan otelin yanında aynı zamanda bahçelievler memorial da da var ikisinide arayın isterseniz hangisndenuyguna bakıyosa ona gidin
Ecek nurcakir58 ben muaynanesine gittim ama beni kendi doktorum götürdü ücret ödemedim 2. Bi görüş olarak gösterdik kendi doktorumunda hocasıymş kendi doktorum 900 dü allah razı olsn götürdü cihat hocaya operasyon olma dururmum vardı anne karnında çnkü ama gerek kalmadı ama büyğme devam ediyor
Zeyneptoprak nurcakir58 muayenesi 300 tl ydi baya iyi bi doktor diye duydum bende burdan araştırdım goggle dan baktım aradığında kendi çıkıyo zaten telefona bütün bilgileri kendi veriyo