bebisannesi063858 Kızlar kaç haftadır bebeğim cinsiyetini göstermiyodu bugün tam 17+0 olduk gösterdi bugün öğrendik mini mini minnak oğlum geliyo hayırlısıyla inşallah 💙
Kumsalim bebisannesi063858 niye okadr gec ogrendiniz mrak beni öldürdu hemen gdip öğrenin diyorm 11 haftalik biz 13 bekliyorm😁
Serife177 bebisannesi063858 baska ne gibi ölcumler yapti doktor bende 17 haftaligim bugun ogrendim kziim olacagini 😊
elif00000 bebisannesi063858 hayırlı olsun cnm bende 16 haftalıkken öğrendim bakalım ama detaylı da net belli dediler size kesin mi denildi
bebisannesi063858 Sude_uzum01 teşekkür ederim canım amin inşallah Allah hepimize sağ sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Tubadefne @bebisannesi063858 bende gittim bugun 15+5 bi çıkıntı var gibi dedi bakalım %50 gibi çok merak ediyorum ikinci bebegim 🤰🏼
bebisannesi063858 Tubadefne benimki de şimdiye kadar göstermedi iki doktora gitmiştim biri erkek biri kıza benziyo dedi ama bugün cikintiyi gösterdi mavileri dizebilirsin dedi ☺️
bebisannesi063858 Serife177 kafasına baktı karnı haftasiyla uyumlu dedi kaç gram olduğunu söyledi plasentanin durumu iyi dedi onlara baktı canım
bebisannesi063858 elif00000 kesin dedi canım hatta 3 4 kere sordum kesin demi diye mavileri dizebilirsin dedi 💙
713 bebisannesi063858 bacak arasi mi bostu canim neye gore kiza benzetti.bana da bi kiz bi erkek dedi bekliyoruz detayliyi
Serife177 bebisannesi063858 benimde aynı sekilde burun kemigi göremedim dedi sende bisey soyledimi ona biraz takildim da 😓
Zehradmrlsym Serife177 bence detaylı ultrosyon çektirin orda herşey belli olur kafanıza takmayın stres bebeğe de yansir. Bana doktorum plesentada kist görüyorum eğer bu büyürse bebeğin gelisimi etkilenir gelişmez dedi. İlk üzüldüm ama stres yapmamaya çalıştım stres yaparsam daha çok etkilenir diye düşündüm. 5 Mart'ta ki kontrolümde bakicak doktorum büyüme var mı. Dua ediyorum şuan inşallah bir sorun olmaz diye . Sende sürekli dua et 🙏♥️
Zehradmrlsym Bende 13 haftalikken öğrendim kız dedi sonra sehir değiştirdim başka doktora da gösterdim oda bacakları kapalı ama kıza benzetiyorum dedi. 5 Mart'ta randevum var tekrar gidicem şuan 17+3 günlük hamileyim inşallah cinsiyet değişmez 😂