198723 34 haftalık oğluşum doktorum tam doğum tarihi vermedi başı büyük biraz dedi hala dönmemiş büyük ihtimal sezeryan olur dedi böyle denilipte normal dogum yapan var mi
Purple13 198723 canım benim kardeşim 5 kilo doğmuş kafasıda baya büyükmüş 1 yaşına kadar hep ölçmüşler bir problem mi var diye ama doğmuş tabi o zamanlar bu kadar olanak yokmuş 23 sene öncesi. Sezaryende olabilir hiç üzülme doktorunu dinle derim. Dönmesi içinde benim 37de döndü dönmez diye düşünmüştük artık. İkinizin sağlığı önemli olan kuzum sıkma canını daha zamanınızda var🌸
Medine_1992 198723 canım benim yarın doğumum var sezeryan bebişim hiç dönmedi kafası da büyüktü hep kilosu da
cavrosay 198723 canm banada 33 haftaliken kontrolde bebeyimin başinin brazck büyuk oldugunu demişdi.ama normal veya sezeryan olacak demedi.ben normal dogum istiyorum.çokda büyuk dedi dedi kemik ölçumleri bir hafta büyuk dedi.
198723 Purple13 teşekkür ederim canım ikimiz sağlığı önemli sonuçta normal istiyorum ama olmazsa yapacak birşey yok
Bahar33 198723 endişelendiğim anlarda da vakti var daha dönecek dedi hep , son anda dönen bebekler bile var diye telkinlerde bulundu benim oğlan dönene kadar ,iş ahlakına çok güvendiğim bir doktor zaten en başından beri
Bahar33 198723 siz sanırım doğum için sormuşsunuz,pardon , doktorum normal doğum dedi ,zaten kendisi normal doğum yanlısı biri,sezeryanı hiç düşünmedik,kafası 1 hafta önden gidiyor ama doğuma engel bir durum değil dedi
198723 Bahar33 ihtimal dedi ama sonuçta korkuttu beni ilk bebegim sancıyı göze alıyorum ve normal istiyorum ama noluruz Allah bilir artık