Ipkmsl33 34+2 günlük hamileyim üç gündür ayaklarım ellerim ve yüzüm ciddi derecede şişti yürüme güçlüğü çekiyorum sadece aldığım toplam kilo 7 tahlilde enfeksiyon çıkıyor aynı sorunu yaşayıp nasıl önlem alıyorsunuz tuz hiç yemiyorum çalışan bayanım
Gulcee Ipkmsl33 kokrutmak istemem ama gebelik tansiyonu diye bişey varmış protein kaçağı deniyor.o durumda şişlik cok olurmuş. Bir danış istersen doktoruna.
Yavrucugum Ipkmsl33 bizde 34+2 ve bende artık çok fazla şişiyorum özellikle geceleri ayaklarım ve ellerim acayip şişiyor bu hafta kontrolüm var doktora gitmeyi bekliyorum bu kadar şişmesi normal degil
NisanAzra Ipkmsl33 sen bir de bana sor 16. Haftada başladı benim şu an 33+2 olduk ayaklarım bacaklarım korkunç üzerine basamıyorum doktor proteine baktı tahlil yaptı bakalım ne diyecek yemek falan zor yapıyorum Rabbim kolaylık versin inşallah
Ipkmsl33 Gulcee aile hekimindeki ebede öyle söyledi iyi değil ödem çok dedi baş ağrısı kusma gözlerde kayıp olursa git doktora dedi çalışan olunca dayana bildiğim kadar dayanmak istedim bebeğime daha fazla vakit geçirmek için ama olmayacak sanırım
Sedaervak Gulcee evet bende olmuştu ayaklarım yüzüm çok şişmişti artık en son bacaklarım şişti parmağımı bastırıyordum çukur oluyordu orda. 38. Haftamda doktora kontrole gittim doktor şüphelendi tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı kan tahlili idrar tahlili yaptırdı protein kaçağı çıktı hemen ertesi gün doğuma aldı
Ipkmsl33 Yavrucugum aynıyız ben dün idrar verdim sonuç bekliyorum bana kusma gözlerde karar ma baş ağrısı olursa git doktora bekleme dedi
Ipkmsl33 HicranKzn bence doktora git inan çok zor oluyor ne uyuyabiliyorsun nede yediğinden bişey anlıyorsun
Ipkmsl33 [bilinmeyen] benim aldığım antibiyotiklerin sayısını yediğim serumla unuttum artık bugün başka bir doktor böbrekler olabilir diyor ama kadın doğum geçer diyor doğuma bişey kalmadı geçmiyor 😥
Yavrucugum Ipkmsl33 inşallah ciddi bişey yoktur bizde çarşamba günü gideceğiz ben yürümekte zorluk çekiyorum artık çok fazla şişti ayaklarım az kaldı hamd olsun öyle düşünüp kendinizi rahatlatin lütfen en önemlisi şuan psikolojimiz
Babyboymom Ipkmsl33 doktorla takipte ol çok önemli şişmeler tehlikeli olmasın sakın başka dr a da görün geçmiş olsun
Gulcee Sedaervak benim bir arkadasım da 7aylık dogum yaptı oyuzden.ben de yüksek tansiyon var şimdi 5haftalık hamileyim. Sorun olur mu diye korkuyorum cok.😔
Aden Ipkmsl33 ben sade sodanın el ayak şişmelerine iyi geldiğini duymuştum ben içiyorum şişmelerim henüz olmadı sadece sabahları uyandığımda oluyor