Ehnr Elifaydogan06 hem keseyi hemde bebeği gördük cuma da kalp atışı insallah biraz kanamam oldu Protestan verdi doktorum şuan iyiyim umarım bı daha olmaz
Eylm1234 Elifaydogan06 benim 4+5 te göründü kesem suanda 6+0 bu hafta kalp atısları için gidicem insallah duyarım bende cok tedirginim 😔
seymaa93 Elifaydogan06 Dktorumuz 5haftalık bile değil dedi ama keseyi gördük inşallah rabbim kalp atışınıda nasip etsin 🤲
seymaa93 Elifaydogan06 Biz bugun kalp atşını duyduk doktorumuz bizi baya korkuttu başka doktora gitmek zorunda kaldım betam 18binin üstündeydi ben bu değere göre kalp atışını duymam lazım dedi ama bebek ve kalpmatışı yok ağlayarak çıktım annemle özel bir hastaneye gittim anında bebeği ve kalp atışını duydu allahıma şükürler olsun en kısa zamanda sizede nasip olsun🤲
Mek78 Poyraz_basak benimde son adet tarihim 28 ocak ondan 1.5 ay önce de 5 Haftalıkken düşük yaptım adet günümde kan verdim 28 şubatta beta 381 çıktı yarın doktora gideceğim tedirgin ve heyecanliyim sizce görünür mü kaşıklarım da ağrı var
Poyraz_basak Mek78 ben gittim.bugun kese görünmüyor cuma tekrar çağırdı beta 620 olmuş bir günde dün 448 di
Mek78 Elifaydogan06 inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim hayırlı haberlere inşallah 🤲🏻💕
AydnUfk Bugun gittim bende 5+0 kese görülmedi beta hcg 1200 lerde iki gün sonra gel dedi inşallah görülür. Acaba kese görülünce bebekde görülüyormu içinde?
Mbiristif Ya bende henuz yenı ogrendım hamıle olduğumu ama kaç haftalıgımdır bılmıyorum son adet tarıhıne göre 6 haftalık cıkıyo yarın doktora gıdıcem bakalım merak edıyorum bende acıkcası
iremgun Elifaydogan06 ben de 4 haftalıkken öğrenmiştim ve gittiğim doktor bakmaya gerek yok göremeyiz demişti. Doktorun tavırlarından hoşlanmadığım için 4+2de başka bi doktora gittim ve keseyi görmüştük. Bilmiyorum cihazlardan mıdır nedir ama bazı doktorlar daha ileri tarihe gün veriyorlar bakmadan.🤷♀️
Elifaydogan06 iremgun evet aynen bende 4 haftalıktım çok ufaktır dedi bKmaya bile gerek duymadı baksaydı belki görülürdü 10 gün sonra gel dedi perşembe bakalım
Mbiristif Elifaydogan06 son adet olduğum tarıh başlangıcı 19 u ve ben bugun doktora gıttım bebısım 6 haftalıkmıs normal bir gebelık dedı bıraz daha büyümesi lazım dedı kalp atışları ıcın