mom101 Elifaydogan06 kızlar ultrasonla baktılar 5 mmlik bişey gördüler adete göre 5+2yim fakat 10 şubat yumurtlama günüm oldu onun için 3 haftalık falan şimdi doktoru bekliyorum bakalım nasıl olucak
Elifaydogan06 mom101 nasıl 3 haftalık oluyor canım benim de yumurtlamam 10 şubattı ama zaten adet başlangıcına göre hesaplanıyor
mom101 1145 25 ocak fakat 10 şubat yumurtlama oldu 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi program 5+2 gösteriyor
1145 Poyraz_basak ilk beta 84 2 gün sonra 164 350 850 çıktı daha da yapmadım siz kan ölçümü yaptirdiniz mi ara ara
Mek78 Poyraz_basak benimde son adet tarihim 28 ocak ondan 1.5 ay önce de 5 Haftalıkken düşük yaptım adet günümde kan verdim 28 şubatta beta 381 çıktı yarın doktora gideceğim tedirgin ve heyecanliyim sizce görünür mü kaşıklarım da ağrı var
Elbu Elifaydogan06 Benim 182 iydi bu degerden 1 hafta sonra gorduk Ozamanda kan vermedim direm ultrasonla bakti
Elifaydogan06 Elbu anladım canım benim doktorum 338 düşük dedi 10 gün sonraya kadar artmasını bekleyelim dedi perşembe kadar beklicez ama senin ki benden de düşükmüş
Poyraz_basak 1145 yok daha önce yaptırmadım yarın üniversite hastanesine gidicem kan pıhtılaşması var bende iğne için rapor cikarticam hem muayene olucam sizinde aynı heralde benimle ultrasona girdiniz mi hic
Ruzgarperisi Elifaydogan06 canm kan alındı ama kontrol amaçlı aldılar betaya bakmak için alınmadı yani.
Kar_tanesi Az once doktorum aradi hcg degerim 3 binin ustunde cikmis cok iyi dedi ve carsamba sabah koteole cagirdi.. Cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
cagla24 Elifaydogan06 benim 4.haftada vajinal 6.haftada karından göründü bizde bebeği göremedik henüz cuma günü gideceğiz bakalım tekrar
Kar_tanesi Elifaydogan06 Elifaydogan06 insallah cnm buarada ben bugun tam 5 haftaligim ve 1 haftada hcg degeri 164ten 3 bin kusure cikmis ikiz gebelik olma ihtimali olabilirmi acaba?