1145 DerYasar merhaba benimde öyle canım asiri gaz ve siskinlik var keseyi biz bugun gördük cok sukur ben dun beta testi yaptirdim sende baktirdin mi degerine
DerYasar 1145 inş yarın tekrar baktıracam cnım ilk hamiliğimi öğrendiğimde 114 Dü pazartesi günü. Yarın tekrar test yapacak. İnş keseyi de görürüz.
tugbaayilmazz Bende 6+4 teyim kesemiz çok güzel oluşmuş kalp atışı için haftaya dedi doktorumuz dua edin kızlar kalp atışımızı da duyalım 🥰
seymaa93 Elifaydogan06 Biz bugun kalp atşını duyduk doktorumuz bizi baya korkuttu başka doktora gitmek zorunda kaldım betam 18binin üstündeydi ben bu değere göre kalp atışını duymam lazım dedi ama bebek ve kalpmatışı yok ağlayarak çıktım annemle özel bir hastaneye gittim anında bebeği ve kalp atışını duydu allahıma şükürler olsun en kısa zamanda sizede nasip olsun🤲
Mine_35 Bende salı günü gittim 5hafta dedi doktor ve keseyi gördü kan değerine bile bakmadı 2 hafta sonra tekrar vitamin testlerini yaoıcak
DerYasar 1145 iyi günler cnım. Test yaptırdım bugün 114 den 853 e çıkmış. Doktor gayet iyi dedi. Pazartesi günüde ultrasona bakacak inş.
Mine_35 1145 bu hafta yapmadı vitaminler için 2 hafta sonra yapalım dedi her ayda kontrol ederiz dedi
Ymr_yme Arkadaslar 6 haftalik gebeyim surekli yeme isteği var geceleri sik tuvalete cikma gogus ucumda koyulasma olmadi ama hasasslasti bu durumda olan var mi keseyi gorduk 3 hafta sonra gidicez kalp atışına
1145 DerYasar değrlerine göre 3 haftalık gibi gerci herkesin aynı olucak diye bisey yok ama bence o yüzden kesen erken oldu için gözükmüyodur
Gizem12 Elifaydogan06 önceki günlerde kasık ağrınız olduğunu söylemişsiniz oturup dinleniyormusunuz hatta gerçekten beni anlatmisssiniz benimde son adet tarihim 31 ocak bugün tam 5 haftaligim ama doktor kontrolüm salı günü siz doktora gitinizde söylediniz mi bu sikayetlerinizi nededi acaba ? Keseyide görmüşsünüz hayırlı olsun🤗🤗
Esmaebru34 Gizem12 benimde öyleydi canım hemen hemen aynı zamanda son adeti görmüşüz doktor bebek kana tutulduğu için ağrın olur dedi bende daha keseyi ve kalp atısını görmedim
Elifaydogan06 Gizem12 hayır söylemedim canım normal olduğunu söylediler kanama leke olmadığı için söylemedim yerleşme ağrısıynış 2-3 gündür ağrım olmuyo kendimi yorduğumda oluyo