Prensesminik42 Biz 27+5olduk. 87 gün sonra insallah kavuscaz. Bayram. Şekerim olacak. Kimler ne zamn. Kavuşuyor mimiklerine
Nehir66 Prensesminik42 29+4 haftalık olduk prensesimle 73 gün sonra Allah’ın izniyle kavuşacaz kuzumla😍🤰🙏🏻🙏🏻İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım ☺️🤰🙏🏻
Gunes_ Prensesminik42 ayniyiz 27+5 ne gibi sikayetleriniz var hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar bebisin kilosu🥰
Prensesminik42 Gunes_ mide yanmam var canımm renni surubu kullanıyorum. Kan hapı trohid hapı. Karaciger emzimşerim yüksek oldugu için ursaktiv kullanıyorum bebişiim kilo bilmiyorum suan. 10 gün sonra kontrol gitcem. O zaman ögrence insallh
Sedaahmett Prensesminik42 29 haftaliğiz. 77 günümüz var. Bizimki de bayrama denk geliyor. İnşallah bayram tatiline denk gelmez 😂
Prensesminik42 Sedaahmett insallh. Öle. Ümit ediyorum. 🤲🤲🤲. Doktorum. 25. 26 mayıs dedi. Hayırlısı diyorum artık 😊🤲😊🥰
Sedaahmett Prensesminik42 benimde 22 mayısta günüm bitiyor. İlk oğlum 40.haftada doğmuştu. Şimdi kızım olacak. Bakalım bu ne zaman gelecek 😁😊