Ozlemzeynep Deletedmom94 yaaa nasııl ama değerine göre var ama düşük falan mü acaba ya da düşük riski falan mı bilemedim ya😔😔😔
esra15 A_C_04 bebek istiyorduk zaten 4-5 ay denedik. Sonra kulak ağrısından dolayı hastaneye gittim doktor antibiyotik verdi. Dedim nolur nolmaz belki hamileyimdir diye Kadın doğumdan sıra alıp kan verdim. Öylelikle aldık müjdeyi 😍🤩
Havva23 A_C_04 3 haftalıktık o zaman tam adet olacağım gün içime doğmuştu test yapmıştım😊hiç belirtim yoktu
5889BAK A_C_04 canım senin ovulasyon testin yumurtlama zamanı daha koyu çıkıyordu demi bende bugün bi deneyim dedim silik çıktı adetime 5-6 gün var bu arada hayırlı olsun Bebişin sağlıkla al kucağına ilk bebek mi
A_C_04 5889BAK çok çok teşekkürler :) Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah 😍❤ evt yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim yumurtlamanın 13. Günü test yaptım çıktı ilk ovulasyon testi yaptım fakat çıkmadı onda sonra gebelik yaptım çıktı 🤗🤗
Nuriay A_C_04 ya canim sabah testim koyuydu ya simdi yaptim boyle cikti yumurtladimmi acaba ? https://i.imgyukle.com/2020/03/04/nby89N.jpg
A_C_04 Nuriay aa cnm neden böyle oldu ki daha önce hiç böyle birşeyle Karşılaşmadım bnm hiç yumurtlamam yokken de olduktan sonra da böyle olmadi bu çok silik gebelik testi değil mi bu
Momof2child A_C_04 onemli olan 2gunde bir artim olmasi 2defa Verdim kan ben artim oldgnu gordm ve kese icin Usm gittim
Prensesannesi96 Gulcezeren geciktkten sonra mı bu dper çıktı canım benmde 9.88 çıktı bugün 4 gün galan gecikti yukselşr mi sence senşnde düşükmüş ya ilk sonra basıl oldu banada umut olursun insallah