Duyguali A_C_04 çok küçüktü sadece 1 hafta sornası kesesini 1 hafta sonra da kalp atışını ve bebeği gördük. Şuan 29 haftalık olduk
esra15 A_C_04 bebek istiyorduk zaten 4-5 ay denedik. Sonra kulak ağrısından dolayı hastaneye gittim doktor antibiyotik verdi. Dedim nolur nolmaz belki hamileyimdir diye Kadın doğumdan sıra alıp kan verdim. Öylelikle aldık müjdeyi 😍🤩
DamlaNur29 A_C_04 takip et canım benimki tüp bebek o yüzden değerim normaldi seninki normal gebelikse bazen geç döllenme olunca betada az cıkar
DamlaNur29 A_C_04 diyorum ya geç döllenmede normal bu değer burda cok forumda okudum geç döllenme olanı önemli olan 2 günde bir yükselmesi
Ozlmece22122 A_C_04 adet günümde 1 gün az bı kanama oldu tam adet günümde oldu üstüne görme deniliyor yerleşme kanaması da ama tam adet günümde oldu benim 1 gün adet oldum ayın 5inde kan testini ayın 25inde verdim hamileymişim 4 haftalık dedi doktor
Momof2child A_C_04 onemli olan 2gunde bir artim olmasi 2defa Verdim kan ben artim oldgnu gordm ve kese icin Usm gittim
A_C_04 Ozlmece22122 hmm anladım evt yerleşme kanaması olmuş bnmde yarın adet günüm sadece birden çok şiddetli adet ağrısı gibi bi kaç sanilelik ağrı oluyor bu yerleşme ağrısımıdır ?