Hndn1234 Merhaba arkadaşlar. Niyetim kilo kıyaslama değil. Sadece fikir sahibi olmak istiyorum alt limit üst limit kaçar kilo, hangi aralıkta olması gerekiyor sohbet etmek istiyorum. Hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Merve_kucuk Hndn1234 28+6 günlükken 1224 gramdı benim kızım. 10 gün sonra randevum var bakalım kaç gram almış prenses 💜 https://www.google.com/search?q=30+haftalik+bebek+kilolari&client=ms-android-samsung&prmd=isnv&sxsrf=ALeKk01XFWcP5oqfwaZqltOJFbCYh9rtuA:1583134592059&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjJ3vb3o_vnAhVfThUIHcq8D0QQ_AUoAXoECBAQAQ&biw=360&bih=560&dpr=4#imgrc=vHU1tlaApFt6GM
EbruCnr Hndn1234 tabii her bebeğin gelişi farklı canım Yeterki sağlıklı olsunlar. 28+4 de 1479 gramdı oğlum. Haftaya kontrolüm var bakalım ne durumda 😊
Melike_ Merve_kucuk ben 23 hafta 4 günlük hamileyim bu durumda 23 hafta olarak mi yoksa 2 gun sonra 24 olacağım 24 un kilosuna göre mi bakmalıyım
Merve_kucuk Hndn1234 Benimki ultrason kağıdında kilosu 28+1 ile uyumluydu 5 gün geriden geliyordu. Takılmıyorum kilosuna sonuçta ultrasonda yanılma paylarida var ☺
Hndn1234 Merve_kucuk benim de 10 gün geriden geliyordu 28 haftalıkken 1016 gr dı. Doktor haftaya yine gel dedi yakından takip edecek. Suyu ve kan akışı çok şükür iyi o yüzden çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Kimisi doktorun abartıyor diyor 10 gün geriden birşey olmaz diyorlar. Yine de sizlere sormak istedim bu durumda olan oldu mu özellikle bu durumda olup doğum yapan annelerin fikirlerini daha çok merak ediyorum
Hndn1234 Sedanur26 yapısal bir durum ama yine de sormak istedim nasıl beslendin ☺️ Maşallah bebişine bu arada ❤️🌺
Sedanur26 Hndn1234 muz ve kaşar çok tüketmeye çalışıyorum işe yaradığını söylüyorlar ama bence senin bebeğinin kilosu da az değil önemli olan sağlıklı olmaları ❤️❤️🥰🥰
Hndn1234 Sedanur26 muz yiyorum her gün iki tane ama kaşar az yiyorum sanırım 🤔 bu hafta öyle çok şey yedim ki bakayım dedim farkedecek mi bu hafta kilosu
Merve_kucuk Melike_ Onu bende tam olarak anlayamıyorum ama ortalama sizin bebeğinizin kilosu 665 olması lazım tabloya göre