Cansumustafa Merhaba 6+3 haftalık hamileyim doktorum bir sürü test istedi fakat bunlar 1000 lira tutuyor yaptırabilceğim başka yerler varmı?
isimsizbebek Cansumustafa ben testlerimi aile hekimliğimde ya da devlet hastanesinde yaptırmıştım. Ayrıca çevrenizdeki başka özel hastanelerden de fiyat alabilirsiniz
MzyynSrctn Cansumustafa o testleri bana sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti doktorum eksik kalanı hastanede yaparız demişti. Torch testi var onu sağlık ocağı yapmıyor onun dışındakiler için sağlık ocağında kan verdim sonuçları doktoruma götürdüm canım.
DenizzZ-89 Cansumustafa ben hepsini devlette yaptırdım sonra onlarla özel e devam ettim. Böyle yapan çok arkadasım var boşuna o kadar para vermeyin bence. Özellikle ilk testler çok pahalı oluyor. Hem devlette hem de özelde devam edebilirsiniz kontrolllerinize.
NurseB Cansumustafa muhtemelen hepatit, hiv testi, Toxoplazma, rubella, tsh, hemogram vs istemiştir. Devletin kadın doğum hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. Bir kısmını aile hekimliği de yapıyor