Aselnur44 37 haftalık hamileyim buğün uyandım uyumalı karnımda adet oluyorum gibi sancı var sanki hasta oluyorum gibi neden böyleyim
duygusm Aselnur44 Kasılmalarınız başlamış olabilir mi? Adet sancısı gibi başladığını söylüyorlar genelde. Düzenli bir şekilde mi oluyor?
Aselnur44 Ama hep var ikinci hamileliğin ben ilkinde böyle şeyler hiç yaşamadım burada hep okuyorum geliyor gidiyor yazıyorlar benim kasıklarım belim aynı adet oluyorum gibi
Humi Aselnur44 bebek gelior olabilir bi doktorunuzu arayin cunku gecen hafta bendede oyle olmustu adet okuyorum sandim doktorumu aradim hemen gel dedi erken dogum belirtisi olabilir demisti cok sikur iyiyim biseyim yok ama siz bir sorun
Merve_kucuk Humi 30+5 günlüğüm bende yeni uyandm sayılır karnım ağrıyor adet sancısı gibi sebebi neymiş peki doktorunuz ne dedi size.
Humi Merve_kucuk gaz sancisi yada idrar yolu enfeksiypnu olabilir dedi muhtemelen gaz sancisi benimde cunku ara ara devam ediyor
Aselnur44 Doktor um şahsi numarasını vermiyor hastane aracılığı ile ulaşın diyor yarın gidicem artarsa ararım hastaneyi dedim bekliyorum