Kubraercan Ya benim hamileliğimin başından beri bulantım halsizliğim buna benzer belirtilerim hiç denecek kadar az beni görenler cinsiyetin erkek olduğunu söylüyor buna dayanarak benim gibi olupta cinsiyeti belli olanlar var mı ? Varsa yazabilir mi 🥳🥰🤗
OlgaArslan Kubraercan kızıma hamileyken asla bulantım olmadı sadece bir kere istifra ettim şimdi oğlum olacakmış 17+5 daha ne bulantı ne başka bişey aşerme bile olmadı 🤷🏻♀️
Bsrlmnemr Kubraercan benim bulantılarım 6. Haftalarda tavan yaptı şimdi biraz azalmış durumda ama onun öncesinde su bile içemiyordum - ki hala çok rahatsız edici derecede istifra ettiğim zamanlar oluyor. (11+6 haftalığız) doktorum bana erkek olarak görüyorum ama 12. Haftada kesinleştirelim dedi.. Ben cinsiyet konusunda bu belirtilere güvenmiyorum :)
Nefesimmom Kubraercan valla benımde erkek yeni kesildi 17haftalıgım görümceminde erkek 13hafta oldu hayla ilaç kullanıyor bulantı istifadan
Kubraercan OlgaArslan Askgebesi Bsrlmnemr Nefesimmom Damla________ bende normalde güvenmiyorum ama nedeni kız çocuklarda hormonların daha çok salgılandığı için belirtilerin çoğalması bilimsel açıklaması da var yani ondan merak ettim aynı durumu paylaşanlar var mı diye 🙈☺️
Damla________ Kubraercan alakası yok bende bi kere dışında hiç yaşamadım kızım var şimdi de yok daha belli değil ama 😂
Damla________ Ama tabiki inanmıyorum batıl testlerde kız çıktı genelde iste kafama biri tuz mu ne doktu burnuma dokundum heralde kız olucak dediler yüzük cevirdk kız çıktı falan bide karbonatlı su mevzusu var 😂
Kubraercan Damla________ aaa nasıl tuz mevzusu nasıl 😂 karbonat yüzük lahana felan biliyormuda tuzu ilk defa duydum
Zeyk Kubraercan maalesef cinsiyeti belirleyen tek şey kromozom. 20.haftama kadar kustum bir oğlum olacak. Ayrıca tatlı ağzıma sürmem gebelik öncesi de böyleydi. Bu vücudun verdiği bunyesel tepkiler veya şekiller cinsiyete etki etmiyor.
Damla________ Kubraercan bende ilk defa duymuştum eşimin amca karisi yapmıştı iste biri çaktırmadan kafana tuz dokuyor biraz daha sonra agzini ellersen kız burnunu ellersen erkek oluyor demişlerdi 😂
11223344 @Kubraercan bir teori de benden hiç üşümek nedir bilmeyen ben hamileliğin başlarında sadece ayaklarım üşüyordu. Cinsiyeti erkek 😊
Bsrlmnemr 11223344 ya aslında bu belirtilere güvenmiyorum ama benimde de elim ayağım hiç üşümezdi ayaklarım hep soğuk doktorum erkek tahmininde bulundu..
Ruzgarperisi Kubraercan 7+0 hiç bulantı kusmam olmadı. Çok fazla uykulu haldede değilim. Halsizlik falanda pek yok. Cinsiyeti ne merak ediyorum tabiki . Esas sağlıklı olsun insallahh
244fe Kubraercan bende bulanti kusma sivilce var ve burnum sisti kiz diye tahmin ediyorum oglumda bunlar yoktu 18 haftalik daha belli degil dedi
Kubraercan 244fe kızlar kendini gösterme konusunda çekingenlermiş 18 haftaya kadar belli değilse kız olabilir ☺️
hryoz Kubraercan hic bulantım olmadı halsizlik yada ne bilim baska bir sikayetim oglum oldu şimdi bulantı halsizlik iştah artısı kızım olacak kısmetse belirtiler cok tutarsız bünyeye göre degişiyo herkes farklı tepki veriyo
brcakyll Kubraercan bu ikinci gebeliğim ikisinde de aynı şeyler yaşadım oğlum oldu buarada şuan 27 haftaligim oğlumda ne yasadiysam aynısını bunda da yaşadım herkes bu da erkek dedi ama kızımızı bekliyoruz ☺️ (oğlumda sürekli bulantı yaşıyordum 9 ay boyunca şuanda da aynı durumdayım ilaç içiyorum 🙈)