emineserkan2020 Kızlar 15 haftalık hamileyim fakat su sıkıntısı var günde 1 ve 1,5 lt geçmiyor o da maksimum içebiliyorum zorladığım Zaman midem bulanıyur ne yapabilirim bebeğime zararı olur mu?
Melikeozdemir emineserkan2020 bence 1,5 litre bile hiç yoktan iyidir zorlama, suyu tatlandır elma kabuğu at içine limon at su gibi değilde aromalı olur ozaman içebilirsin cnm.
Darkgod emineserkan2020 çocuk halsiz kalıp uykuya düşüyor serum takviyesi Alip 30. Haftadan sonra suyun azalır erken doğum olur bizzat kendim öyle idim doktor böyle söyledi
Hatice-aydn emineserkan2020 bende aynı sizin gibiyim taş çatlasın 1,5 litre ancak içiyorum bazen daha da az 😑 dra sordum bir zararı olmaz dedi ama 2 litreye tamamlamaya çalış dedi
SnmTt emineserkan2020 su içmek çok çok önemli ama bende içemiyorum malesef hamileliğin başından beri ne kadar zorlarsam zorlayım 2lt.yi geçemedim😢 bugüne kadar bi sıkıntı olmadı ama bi ara suyu azalmış diyip korkuttular beni
HcA emineserkan2020 bende asla içemiyorum hamile kalmadan önce 5 kez taş düşürdüm su içemediğim için. Ne zaman içemeye çalışsam bol su yine taş düşürdüm 🤦🏻♀️ 😅 suyu 3lt tamamlamaya çalıştığımda bu sefer karın ağrısından kurtulamıyorum sürekli tuvalete çıkıyorum içtiğim su durmuyor vücudumda bile... ama bunu kimseye anlatamadım... Yinede içmekte fayda var bebeğin suyu azaldığı gibi sezaryene alıyorlar
Pembepanterr emineserkan2020 ihmal etme canım bazen annelerimizin korkması gerek böyle önemli konularda özellikle kendi beslenmeme ve suyuma hiç dikkat etmedim 26. Haftada suyum azalmaya başladı 31. Haftada az kalsın sezeryanla bebeğim doğucaktı serum takviyesiyle düzeldik şimdi korkudan günde en az 3 lt su içiyorum insanın başına elince bırak 1 ltyi 5 lt bile su içiyor korkudan şimdiden kendini alıştır su hayat anne karnındaki bebekler için