Ebe4343 6745 5 Eylül benim ama eylüle kalmaz büyük ihtimal cinsiyetini bilmiyorum şükür herşey yolunda
Bsrlmnemr 6745 11+6 nasipse 15 Eylül gibi doğum olacak tabi bu tarih daha çok değişir :) mide bulantılarım çok değişik bir oluyor bir olmuyor bazen çok şiddetli oluyor. Benim de kafam karıştı artık. Onun dışında bacağıma vuran ağrım var :( cinsiyeti 10+4 iken gittiğimiz muanede doktor söyledi ama 12+4 te geleceksiniz o zaman kesinleştircez dedi.. Hayırlı ve sağlıklı olsun da önemli olan o 🌸
Azracan 6745 10+1olduk 16 Eylül sezaryen dün çok sancım bel ağrım vardı bugünde çok bulantım var zor geçiyor yani🥺bu bulantı nezaman geçer kızlar 😖
Busu Ebe4343 Allah sağlıkla kucagnza almayı nasip etsin biz 14haftalığz bugün doktora gittim kasık sancılarım için bebeğin başı biraz aşa dönmüş çok korktum size de öyle oldu mu ya da öyle olanlar var mı
Seda5959 Seda5959 12+6 günlüğüm 🤰cuma günü ultrasyona girdim ama malesef belirti yok. Ama kıpır kıpırdı ağzını açıp kapatıyordu herşeyi gayet belirgin ama göstermedi 😂
Seda5959 6745 evet hem ikili test yaptırdım bu ay sonu kontrol de büyük ihtimal belli olur diye umuyoruz inşallah 😊
Azracan Bsrlmnemr canım ya bende aynı durumdayım bu bulantı beni mafetti birgün iyiyim biraz ertesi gün zorluyor bendede bacak ağrısı var yani anlayacağın bire bir ayniyiz diyebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun maşallah ne çabuk öğrendin cinsiyetini erkekmi ☺️Erkek belli olurdiyorlar burda
Bsrlmnemr Azracan valla canım 16. Haftayı bekle diyor herkes bana ondan sonra mide bulantıları gidiyor diyorlar ama bu haftaya gelene kadar da 12. Haftada gider diyorlardı 🤭 bacak ağrısı magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş doktora söylicem bakalım gittiğim zaman.. Evet erkek olarak tahminde bulundu canım ama benim doktorum kızları da bu haftalarda tahminde bulunuyormuş kemik yapısından anlıyor diyorlar 😊
Azracan Bsrlmnemr ay İnşAllah erken geçer canım ben yeniyim anlamıyorum anlattığın için çok teşekkür ederim hangi ildesin İstanbul olsa keşke bende o doktora gitsem 😀
Merveyenianne 10+3 Eylül 25 🤲 bulantı tam öğle vakti artıyor, onun dışında genel olarak hafif bir bulantı hakim akşama kadar sürüyor, yarın kontrol günüm 🤲🤲🤲
Esila300920 6745 9+5 haftaligiz:) cinsiyet öğrenemedik. 30 eylül doğum gözüküyor. Allahi m hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏