Elif-1 Kızlar benim adet dönemlerim cok sancılı geciyordu lohusaykende kanama olurken sancı oluyormu birde kanama 40 gün sürüyormu hakikaten deneyımli annelerimiz bilgi verebilirmi 😊
Talentedmom Elif-1 Emzirirken rahim toparlandığı İçin ara ara sancı oldu ben de daha 17.günümdeyim başlarda fazla geliyor sonra azalıyor
sonsuzask Elif-1 Evet, bilen tecrübeli biri yazsa ne iyi olur,bende majezik kullanırım hep dayanamıyorum çünkü, ozamansa keser mi kanı acaba
Prensesinannesi_ Elif-1 sancılar normal canım rahim eski haline dönmek için kasılıp bırakıyor kendini 40 gün sürende var 15 20 gün sürende var kanamasıngayet normal
Elif-1 İlk 2 gün cok sancım oluyordu papatya cayı ıçerdım bıraz dındırırdı rahatlatırdı sonrakı gunler ara ara vururdu
Dilara_ee Kızlar sorudan alakasız ama başlık lohusa olunca sormak istedim. Kayısı kompostosu yerine vişne içsek olur mu ki🤔kayısı sevmiyorumda🙄
Gsueksbue Kişiden kisiye değişiyor canim kanama süreci ben üç hamilelik gecirdim kiminde 1 ay sürdü kiminde 20 gün kiminde 1 hafta bünyeyle alakalı bisey nekadar uzun olursa surec okadar iyi oluyor pis kanı içerde tutmamis oluyirsun
Zeynephatice07 Elif-1 12 gün oldu doğum yapalı sezeryanla ilk birkaç gün biraz geldi kanama sonra kesildi hiç yok şuan dr sordum normal orayı temizledik dedi 🤷♀️