dilaracalik29 Merhaba kızlar. Detaylı ultrason için İstanbul’da Altan Cebeci bey’e giden varmı aranızda ? Varsa Memnun kaldınız mı, muayene ücreti ne kadar vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız ???
Sldmrt dilaracalik29 altan cebecinin ücreti 600 lira. Ben gitmedim ama arkadaşım gitti gayet memnun kaldı. Anlattığına göre hem renkli hem siyah beyaz bakıyormuş iyi inceliyormuş fotoğraf ve cd kaydı veriyormuş
Jasminixx dilaracalik29 benim doktorumda hep ona yönlendiriyo ama bana pahalı geldiği için gitmedim cerrahpaşaya gittim
Zehramomm dilaracalik29 bana fazla geldiği için gitmemiştim fehmi yazıcıoğlunu önerebilirim altan cebeci gibi tanındık bi doktor 450 lira aşırı memnun kaldım
dilaracalik29 Sldmrt ooo 600₺😂 neyseki daha zamanım var yemem içmem kenara atarm artık dermişim 😂😂 20 haftadaym 26 ya kadar yapılabilirmiş
Buse91 dilaracalik29 merhaba tekrar 600 tl öncelikle detaylı ultrason. Ben çok memnun kaldım Altan Beyden herseyi tek tek inceledi açıkladı. Bizim bebiş dönmedi bi türlü baya uğraştı görüntüsünü alabilmek için hatta:)Yalnız 20-22 haftalar arasında yaptırmanız gerekiyormuş bilginiz olsun.