Minikmucizemmmmmmmmmmm Kizlar iyi geceler bu gun sabah sari sümüksü bi akintim oldu daha sinra ikindi gibi yine oldu simdi ara ara yine oliyr bu nisan mi nisan sari renkli mi olur suanda 39+1 im erkek bebek bekliyrz normal dogum dusunuyrm ve dun kontrole gittim açıklığa bakildi acikligim yoktu nisan nasil oour nasil.gelir birden mi gelir
Minnosizmmm Minikmucizemmmmmmmmmmm benim nişanım da öyle gelmişti 38+4 tüm yanlış hatirlamiyorsam ertesi gününe doğumum vardı zaten. Dikkat et benim gece boyu sancim olmuştu
Hafzaise Minikmucizemmmmmmmmmmm bende sizinle Aynı şeyleri yaşıyorum alıntım yoğunlaştı faklı gibi sanki ama hiç sancim yok azıcık aşağıda baskı hissediyorum yürürken sizin de öyle mi şu gelse birden mi gelir az az mi gelir acaba
Kubra2503 Minikmucizemmmmmmmmmmm ne oldu nişan mıymış o gelen , ben de yaklaşık 3 haftadır öyle geliyor akıntı ama yoğunlaşması normal diye düşündüğüm için gitmedim doktora
Kbra7777 Canım bilmiyorum tam ama yukarda kalsın diye yazıyorum kanlı olmasına gerek yok die duydum google görsellerden bi arat bakalım aynı mı ?
Minikmucizemmmmmmmmmmm Kbra7777 google da baktim dari sumuksu resimlere bakilirsa ayni gibi ama annem ve cevremdekiler kanli olur diyr
Minikmucizemmmmmmmmmmm Minnosizmmm yaa oyle mi gunduz sancim vardı da simdi yok karnim belim ara ara sancilaniyrdu ama simdi bisey yok arada bebis hareket edince agri oluyr onun disinda sanci yok
Kbra7777 Minikmucizemmmmmmmmmmm nişandır o zaman canım hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kolaylıkla doğur 🤰
Neel 28 subat ilk defa geldi,29 subat kontrolum vardi doktor elledi yumsalma yok dedi,o gun yine biraz geldi,bugun yine geldi.Ama daha dogurmadim yani.
Minikmucizemmmmmmmmmmm Kbra7777 yaa insallah artik gelsin cok yorucu oldu gece uyuyamiyrm gunduz evimi bile supuremiyrm bel agrisindan
Minikmucizemmmmmmmmmmm Neel hmm hadi hayırlısı rabbim sag salim kucağımıza. Almayı nasip etsin inşallah
Minikmucizemmmmmmmmmmm Hafzaise yaa bnde tama bilmiyrm ilk gebeligim sancim ara ara bebek hareket edince bar ama bazende asiri sanci var ama düzenli degil arasi 3 yada4 saat suruyr ne zmn dogarlar ki acaba
Hafzaise Minikmucizemmmmmmmmmmm ben doğurdum darısı başına inş rabbim hayırlısı ile nasip etsin kucağınza almayı nasip etsin