Sedley Meri34 Benimde aynıydı canım doktoruma söyledim magnezyum verdi şimdi birazdaha hafifledi. Sade soda içmekte iyi geliyormuş
Eliffffffffff Meri34 bende de oldu dediğin gibi sürüyerek yürüyordum ayağımı her gün düzenli süt içtim ve sade soda tabi magnezyumu zaten hergün düzenli aldığım halde oldu tavsiye ederim
Smydny Meri34 benim de var suan 18 haftaligim ve nerdeyse hamile kaldigimdan beri var bazen bi sanci giriyor bacagimi agridan hareket ettiremiorm cok kotu bisey
Cemredeniz1907 Bendede vardı canım. Magnezyum eksikliği yapıyormuş kalça ağrısını. Doktor ilaç veridğinden beri daha iyiyim. Bir gözükmelisin🤗
Milena92 Benimde belimden kalçama yanlarıma vuruyor ağrı özellikle de akşamları idrar yolu enfeksiyonu da var neden olabilir acaba etkisi varımdır
Btlisblr Milena92 bende de var aynısı doğum yaklaştı ondandır diyorum 33.haftamdayım sizin kaç haftalık oldu
Milena92 Btlisblr benim daha küçük 18. haftadayım neden oluyo anlamadım belimin ortasından yanlara oranda bazen kalça kemiklerime doğru vuruyor çözemedim Doktora da gidicem haftaya
Snmdnz Meri34 bendede var canm sol tatafimda bende topalliyor gibi hissediyorum esime bazen diyirum baksana topalliyormuyum diye hayir diyo anlamadm gitti
Babyyinlovee 27+3 iki gündür benimde kalçamda bel çukurumda felaket ağrım var bıçak saplıyorlar sanki ilaçta kullanıyorum ama bi işe yaramıyor 😭🥴