SeydaaYlmz Genital bölgemde et ben yoktu 1 hafta içinde 4 5 tane et ben çıktı yarın kontrolüm de var doktora da sorcam da et benler normal doğuma engel mi başına gelen var mı acaba
Tugce48 SeydaaYlmz canım onlar et beni değil siğil olabilir cünkü görüntüleri benziyor doktoruna kesin sor normal dogum için önemli bi durum
Haticerkan SeydaaYlmz ben youtubede bi doktorun takip ediyorum geçenlerde bahsetmişti general bölgede sivilce et bani vs gibi şeyler normal doğumu engellemiyor fakat bebek dpgraken enfeksiyon bulasmasina sebep oluyormuş bende de 1 tane var malesef ama hamileliğin basından beri var 1 tane 😔 ınsalalh bebisimize zarar vermez
Cherry5 Et beni engel mi bilmiyorum ama onlar et beni değil de genital siğil ise normal doğum sanırım yapmıyolar
SeydaaYlmz Cherry5 bugün kuaförüm de söyledi çok var et ben gibi dedi bakalım yarın söyleyim bi doktora ne diyecek teşekkürler cevabınız için
Burc91 Sigil normal doguma engel et beni degil diye biliyorum, birde elma sirkesini pamuga dokup uzerlerine surmenizi tavsjye ederimm hicbir zarari yok belki et beni zannediyosunuzdur ama sigilse eger hemen kaybolur
SeydaaYlmz Burc91 tavsiyeniz için teşekkür ederim ayrın doktor çatı muayenesi yapar büyük ihtimal sorarım da dediginiz gibi yaparım sagolun
SeydaaYlmz Burc91 tavsiyeniz için teşekkür ederim ayrın doktor çatı muayenesi yapar büyük ihtimal sorarım da dediginiz gibi yaparım sagolun
Tugce48 SeydaaYlmz tahmin ettigimiz gibi cıkmış gecmiş olsun bi daha çıkmaz inşallah bağışıklıgını yüksek tutmaya calıs canım ☺️
SeydaaYlmz Cerennnnnnn yok canım hiç acımadı kulak çubuğuyla krem gibi bişey sürdüler onla yaktilar zaten çok az yandı sadece hemen kalktım sonra ☺