EbruSevban rabis75 ben 3ay önce bı kayıp yaşadım o yüzden iki kat endişeliyim pek belirtim yok bu sefer sadece bel kasik ağrısı ve baş dönmesi senin nasıl belirtilerin var
RuzgarsMommy rabis75 Ne güzel git alttan muayene ile bakcak keseye bebek henüz görünmez keseyi kontrol edicek folik asit yazar kullanman için. Yapman gereken testleri vericek o testleri de git aile hekimliğine ordaki doktor söyle onlar yapıyor ücretsiz bide gebe kaydi oluşturcaklar seni kaydedicekler aşı zamani arayacaklar şimdilik bukadar :)
rabis75 buseyldz35 allah sağlıkla kucağınıza nasip etsin normalde 5-6 haftalıkken görünüyormuş en garanti
rabis75 EbruSevban ayakta uzun süre kalınca bel ağrım var geçenlerde ara ara bulantılar oldu geçti sürekli uyku halindeyim çok çabul açıkıyorum benimde korkum var rahim filmi çekilmiştim sol tüpüm kapalı demişti doktor öyle hamile kaldım
rabis75 RuzgarsMommy ayyy çok heycan yaptım 🙈 sağol bilgilerin için canım peki alttan ultrason bebeğe zarar verir diyolar
rabis75 Elif010 maşallah canım rabbim bizede nasip etsin insallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım
EbruSevban rabis75 hayırlısı olsun benim hiç bı sikintim yoktu gebeliğe bağlı idrar yolu enf oldum önlem alinmadigi için keseye iltihap dolmuş kalbi durdu bu sefer daha temkinli olucam. Benimde ayakta kalınca belim çok ağrıyor ama çalıştığım içinde ayakta durmak zorundayım çok zor.Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
RuzgarsMommy rabis75 Hayir hayatım cok kısa bişey şuan başka türlü göremez zaten kendini kasma panik yapma sakin ol bi 10 gün sonra da çağırır gidersin kalp atışlarını duyarsin iste o cok heyecanlı harika bi duygu inşallah duyarsın ❤
derya_sen52 Merhaba, 4+4 de keseyi gördüm 5+6 da tekrar gittim kese büyümüştü ama bebeği göremedik. doktor gebelik geç ilerliyor olabilir yada geç döllenme olabilir birşey diyemem dedi. Boş gebelik olmasından öok korkuyorum 😔