Ceren92 Kizlar 37+4um sok kasik tarafindan birsey pit pit pit atiyor baya baya hissediliyor bu bebegin hickirigi olabilir mi
Blackmom Ceren92 evet şuan tam da soluma doğru uzanmış ve bebeğim hıçkırıyor sol kasıkta belirgin hissediyorum baş aşağı pozisyonda 🙏☺️
Merve_kucuk Ceren92 30+4 günlüğüm bende şimdi sol kasigimin ora damar atmış gibi atıyor hickiriyormu acaba yoksa başka bişey mi bilemedim
Ceren92 Merve_kucuk benimde damar atar gibi canim hickirikmis benimde 29.haftadan beri bas asagi pozisyonda
cte211 Ay o kadar merak ediyorum ki şu hıçkırık olayını🤭 bizde 28+1iz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Ceren92 cte211 canim boyle uzaninca sok tarafta damar gibi duzenli pit pit pit bisi atiyor hatta actim gobegimi bakiyorum havaya iniyo kalkiyor🤣
Merve_kucuk Ceren92 Bebeğimin pozisyonunu bilmiyorum en son 28+6 günlükken gitmiştim doktorum bebeğin şu şekilde duruyor demedi bana 😏
Ceren92 OzgeGunes minnos ya hickirmasi bile okadar tatli bi duygu ki ama su falan ictim gecmiyor cok surdu :)
Deletedmom3 Ceren92 bana prof perinatolog 39+0 dan once aldirma sakin demisti tam 39+0da spinal sezaryen oldum
esranne Ceren92 benim oğlum özellikle geceleri çok yapıyor bunu ben su içince daha çok yapıyor uykuluyken açıkçası sevimli gelmiyor bana hiç uyuyamıyorum çünkü uzun sürüyor ama onun dışında çok gıdıklıyor çok minnoş 😂😂😂