Zulale Arkadaşlar merhaba hamileliğimin 14. Haftasındayım bacaklarım çok şiddetli kaşınıyor hatta uyku uyuyamıyorum kaşıntıdan acaba bu normal bi durum mu bi önerisi olan var mı ??
mimito Zulale şeker hastalığı belirtisi olabilir mutlaka doktorunuza danışın. Korkutmak için yazmıyorum😊 ama bence gerçekten mutlaka doktorunuza gidin. Geçmiş olsun şimdiden...
inancin_annesi Zulale bendede oluyor kaşıntı bacak sırt heryerde ama göruntude hicbirşey yok yuzumde cok kaşınıylr. Çarşamba gidicem doktara bende sorucam🥺
Kopey12 Zulale doktora gidin bende cuma günü gittim tahlil yapmasını istedim, yediklerinize dikkat edin 30+6dayım özellikle gece uyuz olmuş gibi kaşınıyor kolum bacağım sırtım. Sebebi ya bir şeye alerjiniz vardır, ya gebelik kolestazıdır
Aslannn Bende yaşadım doktorum koleztesdan şüphelendi karaciğer enzimlerime idrardaki protein tahlilleri yapıldı çok şükür bişey çıkmadı..normal gebelik kasintisi dedi o zaman.bol su iç demisdi bide losyon yazmisdi onu kullaninca geçmisdi.
Esrdrn Benim de merak ettiğim bi konuydu benim de göbeğim ve bel çevrem acayip kaşınıyor ve kabarcık oluyor kaşıdıkça iki üç gündür var 15 haftalığım ben de kontrole gittiğimde sormak istiyordum 😓