ikincibebek2 Kubrasare bi an tavsiyelerin var sandım 😆 39+3üz bizde hiç bi belirti yok hiç doğuramayacak mışım gibime geliyor 🙂
Nurorhn Kubrasare ikincibebek2 Hurma Tek sayiyla yenmeli diye biliyorum ve bol yuruyus yapmam Merdiven inip cikmak en etkililer bunlar galiba 😊
mugeaykut Kubrasare 38+6 olduk bizde, oğlumu 38+0 da normal doğumla kucağıma almıştım, kızım inatçı çıktı gelmiyor, cuma günü açılmam var mı diye kontrol etti doktorum 4-5 cm açılma var dedi kendi sancımla doğum başlasın diye bekliyoruz ama henüz hiç bişey yok 😣
Kubrasare ikincibebek2 valla verilicek bütün tavsiyelere açığım 😂 artık kendi kendime sancılarımın olduğuna inandırmaya başladım kendimi 😂
1dem Canan_gun55_ ben 33 haftalığım sizce yemeye başlamalı mıyım. Bide doktor bişey demedi yürüyüş yap dedi
Kardelen_des Bol merdiven inip çıkmak, bol yürüyüş, yerleri elle silmek, sırtı duvara dayayıp oturup kalkma hareketleri (çömelme) bunlar bana yardımcı olanlardı ilk doğumum 38.haftada olmuştu bakalım bu hamileliğimde de etkili olacak mı☺️
Kubrasare Kardelen_des galiba bebek geleceği zamanı kendisi belirliyor 38+6 olucam 12 den sonra 🤷🏻♀️ Allah büyük her gün umutla uyanıyorum 😂
sweethome1000 Kardelen_des kaçıncı haftada yapmaya başlamıştınızzben yürüyüşü ihmal etmiyorm ama hareketleri kaçta yapmak lazm acaba
ZeynepAksoy 1dem yürüyüş yap, merdiven inip çık asansör kullanma mümkün olduğu kadar canım , temizlige yere oturarak yap yerleri silerken mop kullanma , doktorum bunlri syledi bana.
Serap0733 1dem canm hurmaya ben yeni başladım yürüyüşe 34te başladım doktor dedi bi de squat on dk yap dedi ben de evde ekstra hareketler yapıyorm ve merdiven ın cık yapıyorm gunluk 😏başka bi şey yapmıyorm çömelme yapıyorm normal tuvalete alışkın değilm o yüzden çömelme yapıyorm
Canan_gun55_ 1dem Bn bugün 34 haftalık oldum henüz başlamadım yemeye ama hergun yarim saat yada 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum doğumda faydası oluyomuş acilmaya
1dem Serap0733 bende günlük yürüyüş evde zaten hareket hiç durmam oğlum var bi tane. Bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim 😍
Serap0733 ZeynepAksoy 😂bi kaç bi şey kaldı yarın da hepsini bitireym de sonra gelebilir cemre hanım🥰🥰
ZeynepAksoy Serap0733 benim yapcak çok işim var dua et bana hamarat hamişim 😁😁😍 Cemre de güzel isim 💕😍 rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin🙏🏼🙏🏼🙏🏼